Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Bayernin ostoslistalla melkoista tähtiloistoa! – Fernandes, de Jong, Onana…

Bayern München
Pixabay

Bayern München on kesällä muutaman täsmähankinnan perässä, ESPN:n saamat raportit kertovat.

Thomas Tuchelin kerrottiin suunnittelevan jo hankintoja tulevaa kautta silmällä pitäen, mutta kuten aiemmin uutisoimme, saksalaismanageri vahvisti perjantaina, ettei U-käännöstä ole luvassa ja hän aikoo jättää Bayernin.

Tuchel oli hahmotellut tarvetta hankkia puolustava keskikenttäpelaaja sen jälkeen, kun diili Fulhamin João Palhinhasta kariutui viime kesänä. Bayernin kerrotaan etsivän tulevaksi kaudeksi myös pelintekijää.

Manchester Unitedin Bruno Fernandes, 29, on yksi Bayerniin yhdistetyistä nimistä. Tällainen kaappaus vaatisi valtavan siirtokorvauksen, mutta saksalaisseuran johtoporras todennäköisesti antaa uudelle managerilleen jättimäisen budjetin lähestyvää siirtoikkunaa varten.

Barcelonan Frenkie de Jong, 27, ja 22-vuotias Evertonin Amadou Onana ovat kaksi muuta nimeä, joita harkitaan ESPN:n mukaan Bayernin keskikentälle.

Uusille hankinnoille saattaa ilmetä tarvetta, sillä muun muassa Joshua Kimmichin tulevaisuutta on pidetty jo pidemmän aikaa arvoituksena.

Myös Saksan alustavasta EM-miehistöstä rannalle jääneen Leon Goretzkan pelit saattavat jatkua jossain muualla kuin Allianz Stadiumilla. Paljon tulee luonnollisesti riippumaan siitä, kuka Tuchelin tilalle palkataan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga