Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool-faneille hyviä uutisia! – Tähden jatkosopimus vain ajan kysymys? – “Mikään ei ole muuttunut”

Virgil van Dijk, Liverpool.
AOP

Liverpoolin keskuspuolustaja Virgil van Dijk myöntää, että hän ei ole vielä käynyt työnantajansa kanssa neuvotteluja jatkostaan. Hollantilaistoppari kuitenkin korostaa, ettei hänellä ole aikomusta lähteä seurasta tänä kesänä.

Virgil van Dijk lähestyy nykyisen sopimuksensa viimeistä vuotta. Kun punapaitojen pitkäaikainen manageri Jürgen Klopp lähtee tänä kesänä, hollantilaisikonin on uskottu villeimmissä arvioissa seuraavan perässä.

Seurasiirto ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa van Dijkin suunnitelmissa, sillä hän paljasti olevansa valmis kilpailemaan kirkkaimmista palkinnoista jälleen ensi kaudella.

– Tulevaisuuteni ei ole tällä hetkellä tärkeää, Van Dijk kommentoi 90minin mukaan.

– Ainoa asia, jonka voin sanoa nyt, on se, että jos minulla olisi jäähyväiset, en usko, että silmäni pysyisivät kuivina, koska se (Kloppin lähtö) oli jotain, joka yllätti minut täysin.

– Nämä fanit ovat omaa luokkaansa ja lopulta, kun he sanovat hyvästit sinulle, tilanne on erityinen.

– Tällä hetkellä minulla ei ole mitään sanottavaa. Mikään ei ole muuttunut, eikä mitään ole myöskään pöydällä. Tilanteessani ei ole tapahtunut minkäänlaisia muutoksia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset