Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Mitä tekee Borussia Dortmundin kaiken nähnyt veteraani? – AC Milan ja Juventus valmiita tarjoamaan sopimusta!

Mats Hummels, Borussia Dortmund.
AOP

AC Milan ja Juventus ovat molemmat erittäin kiinnostuneita Borussia Dortmundin keskuspuolustaja Mats Hummelsin kiinnittämisestä ilmaisella siirrolla, tuoreet raportit kertovat.

Mats Hummelsin sopimus Dortmundin kanssa päättyy 30. kesäkuuta, mutta miehellä riittää vaihtoehtoja. 35-vuotias saksalaiseveteraani voi päättää uransa, jäädä Mestarien liigan finalistien riveihin tai siirtyä ulkomaille.

Jälkimmäinen vaihtoehto on tullut aiempaa todennäköisemmäksi Milanin ja Juventuksen kiinnostuksen vuoksi, varsinkin kun molemmilla seuroilla on tavoitteena tuoda ryhmäänsä lisää kokemusta.

Lisäksi osa Hummelsin perheestä asuu edelleen Münchenissä, eikä matka Milanoon tai Torinoon ole sen pidempi kuin Dortmundiin.

Hummelsilla on vahva maine Italiassa, joka sai lisäpontta, kun hän esiintyi eleettömästi Rossoneria vastaan Mestarien liigassa aiemmin tällä kaudella. Tämä on EPSN:n mukaan jättänyt lähtemättömän vaikutuksen kahteen nyt hänestä kiinnostuneeseen seuraan.

Saksalaistopparin kohdalla kaikki on vielä auki ensi kauden osalta, mutta hänen on turha odottaa tekevän päätöksiä mihinkään suuntaan ennen 1. kesäkuuta pelattavaa Mestarien liigan finaalia.

Hummelsin hyvät otteet nostivat hänet ehdolle myös Saksan EM-kisajoukkueeseen, mutta päävalmentaja Julian Nagelsmann jätti tämän kortin käyttämättä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga