Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridiin matkalla olevalta supertähdeltä hämmentävä avautuminen: “Jos jonain päivänä siirryn Italiaan…”

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappén odotetaan yleisesti toteuttavan elämänsä haaveen ja siirtyvän Real Madridiin tänä kesänä. Hyökkääjä paljasti hiljattain haluavansa pelata jonain päivänä AC Milanissa.

Kylian Mbappé kertoi kannustaneensa AC Milania lapsena ja kertoo, ettei hänen ihailunsa seuraa kohtaan ole hälvennyt vuosien varrella.

– Ikinä ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Mbappé kommentoi ESPN:n mukaan.

– Kun olin lapsi, kannatin Milania. Sanoin aina, että jos jonain päivänä siirryn Italiaan, pelaan Milanissa. Seuraan Italian liigaa säännöllisesti ja katson jokaisen Milanin ottelun.

– Olin Pariisissa ja olen siirtymässä uuteen seuraan. Olen todella tyytyväinen siihen, mitä minulla on tällä hetkellä.

Mbappé pelasi viimeisen ottelunsa PSG:n paidassa sunnuntaina, kun joukkue kaatoi Lyonin Ranskan cupin finaalissa 2-1 lukemin.

– Minulla on paljon unelmia ja haluan voittaa jokaisen mahdollisen palkinnon, Mbappé jatkoi.

– Mutta nyt, kokemuksen myötä, haluan enemmän antaa tunteita kaikille ihmisille, jotka katsovat minua, ja jotka ovat seuranneet minua nuoresta asti. Tavoitteeni on, että he nauttivat pelaamiseni katsomisesta.

Mbappé kertoi myös, että kultamitali on Ranskan ainoa tavoite reilun parin viikon päästä käynnistyvissä EM-kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga