Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern uusilla eväillä uuteen kauteen: “Haluan, että joukkue edustaa näitä kahta asiaa”

Bayern München
Pixabay

Uusi Bayern Münchenin manageri Vincent Kompany kertoi torstaina odotuksistaan ensi kaudelle. Belgialainen paljasti, että hän vaatii pelaajiltaan ehdotonta aggressiivisuutta ja rohkeutta.

Vincent Kompany allekirjoitti sopimuksen Bayern Münchenin kanssa vuoteen 2027 asti sen jälkeen, kun hän jätti Burnleyn joukkueen pudottua Valioliigasta. Bayern, joka ehti voittaa Bundesliigan mestaruuden 11 kertaa peräkkäin, sijoittui päättyneellä kaudella kolmanneksi Bayer Leverkusenin ja VfB Stuttgartin taakse.

Menestystä ei tullut myöskään kansallisissa cupeissa tai europeleissä, joten Bayern jäi ensimmäistä kertaa yli vuosikymmeneen ilman yhtäkään pokaalia. Tämä johti lopulta päävalmentaja toimineen Thomas Tuchelin työsuhteen päättymiseen.

– Minulle asia on harvinaisen selkeä. Se, miten valmennat, kertoo siitä, kuka olet ihmisenä, Kompany kertoi torstaina lehdistötilaisuudessa ESPN:n mukaan.

– Olen kasvanut Brysselin kaduilla ja olin Anderlechtin akatemiassa, jossa kuudesta kahteenkymmeneen ikävuoteen asti sinun on voitettava kaikki.

– Haluan, että Bayern-pelaajat ovat todella rohkeita pallon kanssa ja että heillä on persoonaa. Haluan, että joukkue on aggressiivinen ja edustaa näitä kahta asiaa. Toivon, että he kantavat näitä asioita mukanaan pelin jokaisena minuuttina, Kompany jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga