Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin tuleva jättihankinta liikuttui kyyneliin! – “En edes tajunnut sitä”

Endrick edustaa ensi kaudella Real Madridia.
AOP

Brasilian teini-ihme Endrick purskahti kyyneliin, kun hän asteli kentälle viimeisessä ottelussaan Palmeirasin paidassa. Hyökkääjä siirtyy Real Madridiin kesän siirtoikkunan aikana.

La Ligan mestari Real Madrid on vahvistumassa kesän aikana Kylian Mbappella, mutta ranskalainen ei ole suinkaan jäämässä joukkueen ainoaksi hankinnaksi.

Brasilian liigassa tuhoisaa jälkeä tehnyt Endrick, 17, on niin ikään matkalla Santiago Bernabeulle ensi kaudeksi.

Endrick pelasi viimeisen ottelunsa Palmeirasin paidassa torstaina, kun joukkue kohtasi Copa Libertadoresin lohkovaiheen kamppailussa San Lorenzon.

Brasilialaisseuran fanit lauloivat Endrickille serenadeja ja pitivät ylhäällä jättimäistä lakanaa, jossa oli hänen kuvansa ja sanat “Nähdään pian”.

Maalittomaan tasapeliin päättynyt ottelu oli Palmeirasin kannalta merkityksetön, sillä joukkue oli varmistanut jo aiemmin paikkansa kilpailun seuraavalla kierroksella.

Real Madridin kautta on puolestaan jäljellä enää yksi ottelu, kun Carlo Ancelottin miehistö kohtaa Borussia Dortmundin Mestarien liigan finaalissa.

Kyseessä on viimeinen kerta, kun Endrick seuraa Madridin otteita tavallisen kannattajan roolissa.

– Olen ollut niin keskittynyt jäähyväisotteluuni, että en edes tajunnut sitä, Endrick kertoi EPSN:n mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga