Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Neymarilta vihjaus tulevaisuudestaan: “Se, mitä he sanoivat, on täyttä valhetta”

Neymar, Al-Hilal.
AOP

Neymarin tulevaisuus on puhuttanut viime aikoina runsaasti Brasiliassa. Hyökkääjän on uskottu palaavan kotimaahansa toivuttuaan loukkaantumisestaan, mutta hän katkoo huhuilta siivet.

Neymar, 32, toipuu edelleen vakavasta polvivammasta, jonka hän sai lokakuisella maajoukkuekomennuksella. Brassitähti odottaa toipuvansa täysin pelatakseen ensi kaudella Saudi-Arabian mestarijoukkueessa Al-Hilalissa.

Entisen Barcelona ja PSG-hyökkääjän on uskottu palaavan Santosin riveihin lähitulevaisuudessa, mutta hän oikoo mediassa esitettyjä väitteitä.

– Se, mitä he (lehdistö) sanoivat, on täyttä valhetta. Mitään ei ole suunnitteilla, Neymar kertoi ESPN:n mukaan.

– Minulla on vielä yksi vuosi sopimusta Al-Hilalin kanssa. Toivon, että minulla on hyvä kausi. Jäin paitsi edellisestä. Eletään vähän kerrallaan.

– Minulla on paljon aikaa jäljellä. Santos on luonnollisesti suosikkijoukkueeni ja haluan jonain päivänä palata, mutta minulla ei ole mitään tarkempia suunnitelmia.

Neymar pelasi Santosissa 177 liigaottelua ja teki 107 maalia, ennen kuin siirtyi FC Barcelonaan vuonna 2013. Brasilian perinteisimpiin seuroihin lukeutuva Santos pelaa tätä nykyä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Neymar teki viime kesänä kaksivuotisen sopimuksen Al-Hilalin kanssa kuuden Paris Saint-Germainissa vietetyn vuoden jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat