Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Dortmundin maajoukkuepelaaja matkalla kohti uusia haasteita? – “Jonain päivänä haluaisin palata takaisin Valioliigaan”

Giovanni Reyna
AOP

Giovanni Reynan ura on tienhaarassa ennen pian alkavaa Copa Americaa. Yhdysvaltalainen haluaa jatkaa vaikeuksista huolimatta pelaamista korkeimmalla tasolla.

Giovanni Reyna, 21, jäi viime kaudella Borussia Dortmundissa sivustaseuraajan rooliin. Reyna vietti kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Nottingham Forestin paidassa ilman mainittavaa menestystä.

Pelaaja keskittyy tällä hetkellä maajoukkueeseen Yhdysvaltojen valmistautuessa pian alkavaan Copa Americaan. Reyna kuitenkin tiedostaa, että päätöksiä on tehtävä turnauksen jälkeen. USA on kutsuttu mukaan yhdessä Meksikon, Jamaikan, Panaman, Kanadan ja Costa Rican kanssa.

– Olen tällä hetkellä täysin keskittynyt maajoukkueeseen, Reyna kertoi ESPN:n mukaan. Keskusteluja on käyty, enkä ole aivan varma, mitä tulee tapahtumaan.

– Haluan vain mennä jonnekin, jossa voin pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla ja olla tärkeässä roolissa. Oli se sitten Dortmundissa tai jossain muualla.

– Olen ollut onnekas saatuani pelata Dortmundissa muutaman vuoden ajan, sijoittuen taatusti viiden parhaan joukkoon ja pelaten Mestarien liigaa joka vuosi. Forestissa näin toisen puolen. Se antoi minulle perspektiiviä jalkapalloon.

– Jonain päivänä haluaisin palata takaisin Valioliigaan. Siellä pelaaminen oli minulle arvokas kokemus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga