Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Kestääkö isäntämaa Saksa paineet vai pystyykö Tanska yllättämään

EM-kisat käynnistyvät tänään isäntämaa Saksan ja Skotlannin välisellä ottelulla.
AOP

16 parasta maata karsivat jalkapallon EM-kisoissa tulevien päivien aikana paikat turnauksen puolivälieriin. Ensimmäinen puolivälieräpaikat ratkotaan tänään Sveitsin ja Italian sekä Saksan ja Tanskan välillä.

Isäntämaa Saksa haluaa epätoivoisesti kääntää mollivoittoisen kurssinsa arvokisoissa ja hakeekin uuden päävalmentajansa Julian Nagelsmannin johdolla nyt menestystä.

Saksa esiintyi alkulohkossa vahvasti ja mätti kolmeen otteluun kahdeksan maalia. Viisi näistä tuli toki Skotlannin verkkoon, mutta joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut pirteää ja Tanska saa olla puolustuspäässä tarkkana.

Kokenut arvokisakävijä Tanska osoitti alkulohkossa olevansa vaikea voitettava ja se pelasikin kaikista kolmesta alkulohko-ottelustaan tasapelit.

Saksan ja Tanskan neljästä viimeisestä kohtaamisesta kolme on päättynyt tasan, joten tasaista vääntöä on illan ottelustakin lupa odottaa.

16 parhaan kierrokselle Saksa lähteekin ennakkosuosikkina ja Tanska lähtee hakemaan yllätystä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024