Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Tyly ratkaisu tiputti Belgian EM-kisoissa – Ranska erikoisella tilastolla jatkoon

Ranska tiputti Belgian EM-kisoissa
Unsplash

Jalkapallon jättiläisten kohtaaminen kääntyi kuin kääntyikin isoveli Ranskan hyväksi, kun Belgia kaatui EM-kisojen neljännesvälierissä 1-0.

Voittomaali syntyi Belgian kannalta epäonnisesti puolustaja Jan Vertonghenin polvesta.

Pelin alussa pelattiin todella varovaisesti ja tarkkaillen. Ranska pelasi itselleen ominaiseen tapaan ja Belgia valitsi sen myötä myös todella tarkkailevan taktiikan. Se tyytyi puolustamaan ja toivoi sitä kautta iskunpaikkoja.

Belgian taktiikka ei kuitenkaan aivan loppuun asti kantanut ja Ranska eteni viime minuuttien maalilla turnauksen kahdeksan parhaan joukkoon.

MM-kisojen finalisti Ranska ei ole vielä iskenyt neljässä pelaamassaan ottelussa itse ainuttakaan pelitilannemaalia. Sen alkulohkon kahdesta maalista toinen merkittiin Itävallan omaksi maaliksi ja toisen Kylian Mbappe iski pilkulta. Ja kun Belgia-ottelun osuma merkattiin Vertonghenille, odottaa Ranskan pelitilannemaali tilasto vielä avausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024