Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Gareth Southgate avautui vaikeasta suhteestaan englantilaisfanien kanssa: “Ajanhukkaa”

Gareth southgate avautui vaikeasta suhteestaan englantilaisfaneihin
Unsplash

Englannin maajoukkueen valmentaja Gareth Southgate pohdiskeli vaikeaa suhdettaan englantilaisfanien kanssa, kun joukkue eteni EM-kisoissa jatkoon.

Kun joukkue menestyy, saa Gareth Southgate faneilta ylistystä. Kun peli taas takkuaa, on mies usein todella kärkkään kritiikin ja solvaustenkin kohteena.

Lauantaina Southgatea odotti ensimmäinen, kun Englanti selvitti tiensä jalkapallon EM-kisojen semifinaaliin kaatamalla Sveitsin rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi.

– Aina silloin tällöin tässä työssä on varmasti oltava myös nautintoa, Southgate pohti voiton jälkeen.

– Rakastan pelaajia ja tuon hetken jakamista heidän kanssaan. Jos en voi nauttia tällaisista hetkistä, niin se on ajanhukkaa.

Fanien kanssa Southgatella on ollut vähintäänkin vaikea suhde viime vuosina. Miehen pelityyli ei ole aina faneja miellyttänyt.

– En voi kieltää, että kun asiat menevät niin henkilökohtaisiksi kuin nyt on käynyt, se sattuu. En usko, että on normaalia, että sinua heitellään oluella, mies totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024