Liverpoolilla ja uudella managerilla loistava alku uuteen kauteen – Ensimmäinen kotivoitto Valioliigassa vahvalla esityksellä

Liverpool kaatoi Brentfordin Valioliigassa 2-0
instagram / @liverpoolfc

Arne Slot -laulu raikasi Anfieldillä, kun Liverpool otti ensimmäisen kotivoittonsa Valioliigassa uuden valmentajansa Arne Slotin alaisuudessa.

Liverpoolin kausi uuden managerin alaisuudessa on alkanut todella vahvasti: kaksi varmaa 2-0 voittoa, eikä yhtään päästettyä maalia. Slot voi ehdottomasti olla tyytyväinen omiensa esitykseen kotinurmella sunnuntaina. Liverpool loi paljon paikkoja ja oli pirteä hyökkäyssuuntaan.

Luis Diaz aloitti maalinteon 13. minuutilla. Diogo Jota antoi tarkan läpisyötön ja Diaz viimeisteli kliinisesti.

Kolumbialaiselle oli näppinsä pelissä myös Liverpoolin toisessa maalissa. Diaz nimittäin syötti toisella jaksolla pallon Liverpoolin egyptiläistähdelle Mohamed Salahille, joka viimeisteli pallon tarkasti Brentford-maalin takanurkkaan ja loppulukemiksi 2-0.