Muut

Voittamisen DNA: Real Madridille kauden ensimmäinen pytty maalikarkeloiden jälkeen

Karim Benzema

Seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen finaalissa nähtiin todellinen maalikimara, kun Real Madrid kaatoi Al-Hilalin lukemin 5-3. Voiton myötä Los Blancos pääsi nostamaan kauden ensimmäistä pokaaliaan.

Real Madrid aloitti pelin Al-Hilalia vastaan rytinällä. Vinicius Jr iski pallon verkkoon vain 13. minuutin jälkeen Karim Benzeman esityöstä. Federico Valverde lisäsi valkopaitojen johtoa viisi minuuttia myöhemmin ja ottelun näytti kulkevan täysin Realin käsikirjoituksen mukaan.

Moussa Marega kuitenkin tasoitti nopeasta vastahyökkäyksestä reilun 25 minuutin pelin jälkeen. Ensimmäinen puoliaika päättyi Realin 2-1 johdossa.

Espanjalaiset siirtyivät jälleen kahden maalin johtoasemaan 54. minuutin kohdalla, kun Karim Benzema laukoi maalin kattoon Vinicius Juniorin esityöstä.

Federico Valverde vei Carlo Ancelottin suojatit 4-1 johtoon vain hetkeä myöhemmin ja ottelu näytti olevan taputeltu.

Luciano Vietto nostatti saudiarabialaisten toiveita kaventamalla Realin käsittämättömän puolustamisen seurauksena.

Vinicius Jr kruunasi iltansa laukomalla upeasti valkopaidat jälleen kolmen maalin karkumatkalle.

Vietto iski illan toisensa näyttävällä tavalla, jonka myötä ottelun loppulukemat kirjattiin 5-3 Real Madridin hyväksi.

Los Blancosille kauden ensimmäinen pokaali täysin ansaitusti, mutta Ancelottilla riittää päänvaivaa haparoivan puolustuksensa kanssa, mikäli seura haluaa taistella muistakin palkinnoista. Tällä kertaa valkopaitojen suonissa virtaava voittamisen DNA oli liikaa vastustajalle.