Chelsea-tähti iski uskomattoman ennätyksen Valioliigassa!: “Kenties kaikkien aikojen paras”

Cole Palmer iski ensimmäisenä pelaajana neljä maalia ensimmäiset 45 minuutin aikana Valioliigassa
Unsplash

Chelsean englantilaistähti Cole Palmer kirjasi lauantaina nimensä historiankirjoihin, kun nuorukainen iski ensimmäisenä pelaaja Valioliigassa neljä maalia ottelun ensimmäisen 45 minuuttisen aikana.

Chelsea myllytti Brightonin lauantai-iltana Valioliigassa 4-2. Cole Palmer vastasi kotijoukkue Chelsean kaikista neljästä maalista, eikä edes tarvinnut niiden viimeistelyyn kuin 20 minuuttia.

Brighton kuitenkin aloitti ottelussa maalinteon kun Georginio Rutter puski vieraat johtoon seitsemän minuutin pelin kohdalla.

Parinkymmenen minuutin pelin jälkeen Palmer oli kuitenkin lämmennyt riittävästi ja englantilaistähti aloitti tykityksensä. Ensimmäisensä Palmer pääsi iskemään läpijuoksuun päässeen, Nicolas Jacksonin, syötöstä.

Toisen Palmer viimeisteli vain muutamaa minuuttia myöhemmin pilkulta.

31. minuutin kohdalla englantilaistähti huudatti jälleen kotiyleisöä ja viimeisteli hattutemppunsa laukomalla pallon millintarkasti vapaapotkusta Brighton-maalin ylänurkkaan.

Historiallisen neljännen maalin Palmer viimeisteli 10 minuuttia myöhemmin. Ovela läpijuoksu 22-vuotiaalta ja tarkka viimeistely etunurkkaan.

Englantilaistähden uskomaton esitys keräsi ansaitusti hurjaa ylistystä niin asiantuntijoilta kuin faneilta.

“Sanattomaksi” jäänyt entinen Arsenal-tähti Theo Walcott vertasi Palmeria jopa Valioliiga-legendoihin Dennis Bergkampiin sekä Robin van Persieen.

– Hän on niin lahjakas. Hän huokuu tiettyä kunnioitusta ja pelaajat pelkäävät häntä, Walcott ylisti BBC Sportin mukaan.

– Jos hän jatkaa näin, hänestä tulee Valioliigan legenda, mies päätti.

BBC:n Match of the Day -ohjelman Gary Lineker yhtyi Walcottin ylitykseen:

– Kaikista Englannin lahjakkaista pelaajista, hän saattaa olla jopa paras kaikista, entinen Englannin hyökkääjä heitti.

Palmer itse ei esitykseensä täysin tyytyväinen ollut. Neljä maalia ei nimittäin aivan miehelle riittänyt ja pari hukattua mahdollisuutta jäivät miehellä hieman kaivelemaan.

– Olin pettynyt, kun hukkasin ensimmäisen mahdollisuuteni. Mutta heidän linjansa oli melko korkealla, joten tiesin, että saisimme vielä uusia mahdollisuuksia, mies kommentoi.

– Minun olisi pitänyt tehdä viisi tai kuusi maalia, englantilaistähti harmitteli.

Palmer on nyt lauantaisten neljän maalinsa myötä tehnyt Valioliigassa tällä kaudella kuusi täysosumaa.

– Yritän vain pelata jokaisen pelin niin hyvin kuin voin ja saada aikaan tällaisia tuloksia.