Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Manchester United näytti Granadalle kaapin paikan – Välierissä vastaan asettuu italialaisjätti AS Roma

Manchester United - Granada
AOP

Manchester United voitti 1. osaottelun Granadan vieraana lukemin 0-2. Punaiset Paholaiset takoivat samat lukemat taululle myös 2. osaottelussa, ja näin selvittivät tiensä heittämällä Eurooppa-liigan välieriin yhteismaalein 4-0.

ManU lähti siis toiseen osaotteluun äärimmäisen loistavista asetelmista ja jo ottelun kuudella peliminuutilla se sinetöi otteluparin.

Täksi kaudeksi FC Portosta punaisten paitaan siirtynyt Alex Telles sai jalkansa vapaaksi vasemmassa laidassa ja hän laittoi keskityksen Paul Pogballe, joka puolestaan pudotti pallon päällään Edinson Cavanille. El Matador lukitsi katseensa tiukasti palloon ja laukoi upean volleyn vasemmalla jalallaan oikeaan alakulmaan. Granadan maalivahti Rui Silva oli voimaton ja näin lukemat olivat 1-0.

Vain pari minuuttia myöhemmin Granada oli herättää otteluparin uudestaan eloon. Heidän epäonnekseen Yangel Herreran pusku meni niukasti tolpan väärältä puolelta ohi.

Ottelu ei missään vaiheessa noussut erityiseksi spektaakkeliksi, mutta molemmilla joukkueilla oli silti runsaasti paikkoja maalintekoon. Esimerkiksi 33. minuutilla Unitedin tähtipelaaja Bruno Fernandes pääsi laukomaan Nemanja Matićin millimetrin tarkasta nostosta vihaisen volleyn, joka viuhui niukasti maalin yli.

Parhaat maalipaikat nähtiin kuitenkin ottelun loppuhetkillä. Unitedin nuori lupaus Amad Diallo oli päästä yksin läpi, mutta pallo takertui ikävästi hänen jalkoihinsa ja tilanne kuihtui siihen. Vain hetkeä myöhemmin Granada meinasi saada maalihanansa auki. Herrera oli jälleen asialla, mutta David de Gea venyi jälleen upeaan reaktiotorjuntaan, jolloin Unitedin maali pysyi edelleen koskemattomana.

Tapahtumaketju ei suinkaan loppunut siihen. Telles lähetti aivan uskomattoman määrän keskityksiä pelin aikana ja tälläkin kertaa tilanne sai alkunsa hänen jalastaan. Brassitähti keskitti vasemmalta laidalta vaarallisen pallon ja Granada- puolustaja Jesus Vallejon epäonneksi hän puski pallon oman maalin perukoille. Lukemat 2-0.

Manchester Unitedin esitys ei missään tapauksessa ollut erikoisen häikäisevä, mutta se teki juuri sen, mitä sen piti. Norjalaisluotsi Ole Gunnar Solskjærin suojatit kohtaavat Eurooppa-liigan välierissä Italiaisjätti AS Roman, joka voitti oman otteluparinsa Ajaxia vastaan yhteismaalein 3-2. Toisesta finaalipaikasta ovat puolestaan kamppailemassa Villareal ja Arsenal.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat