Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madrid ratkaisi itselleen finaalipaikan Mestarien liigassa – semifinaalissa vastaan Chelsea

Real Madrid - Liverpool otteluraportti
AOP

Hallitseva La Liga-mestari Real Madrid ratkaisi itselleen keskiviikkona semifinaalipaikan Mestarien Liigassa. Realin vahva 3-1 voitto ensimmäisestä ottelusta oli pitävä, ja toisessa ottelussa Thibaut Courtois sekä Madridin puolustus nollasi Liverpoolin.

Peli alkoi räikeissä merkeissä, sillä Liverpool pääsi heti ottelun alussa hyvälle maalintekopaikalle. Nimittäin 2. minuutilla egyptiläislaituri Mohamed Salah vastaanotti keskityksen ja pääsi lähietäisyydeltä ampumaan maalia kohti, mutta tuloksetta. Belgialaisveskari Courtois oli hyvin tilanteessa hereillä napaten tästä loistavan torjunnan.

Ottelun edetessä vain 9 minuuttia eteenpäin, Liverpoolin James Milner kokeili yllättää Realin veskaria, tuloksetta. Laukauksesta Thibaut Courtois otti ilmiömäisen yläkäden torjunnan pallon kimmotessa kädestä stadionin uumeniin. Tästä jonkin verran eteenpäin, myös Real pääsi hyvälle tekopaikalle Karim Benzeman laukoessa boksin sisältä vedon, joka kimposi Liverpool-toppari Kabakin jalasta tolppaan ja sieltä pois.

Puoliajan edetessä, peli pysyi neutraalina. Real Madrid suojasi arvokasta kahden maalin johtoaan samaan aikaan, kun Liverpool yritti jatkuvasti luoda tekopaikkoja ja hallitsi palloa hyökkäysalueella Realin saadessa vain ajoittaisia pallonhallintoja. Lopulta 41. ja 42. peliminuuteilla Liverpool saa muutaman paikan vielä tehdä pelin avausmaali, mutta tuloksetta. Paikoille tällä kertaa pääsi Salah sekä Gini Wijnaldum.

Puoliajalle siis lukemissa 0-0. Toinen puoliaika alkoi jälleen Liverpoolin osalta hyökkäävästi ja aggressiivisesti. Liverpool pääsikin jälleen tekopaikalle, kun Trent Alexander-Arnold lähetti näppärän keskityksen boksiin, jonka Roberto Firmino otti hyvin haltuun, mutta ei saanut kuitenkaan palloa vieläkään ohi hyvin pelanneen belgialaismaalivahdin.

Liverpool jatkoi tilan ja paikkojen luomista, ja kuten ensimmäiselläkin puoliajalla niin Liverpool tuntui turvautuvan erittäin paljon keskityspalloihin. Palloa pelattiin usein laidalle, josta laitapakit tai keskikentät useimmiten lähettivät palloa boksiin.

Real pääsi vielä kuitenkin paikoille pelissä, Vinicius Juniorin karatessa läpiajoon, jonka maalivahti Alisson Becker otti loistavasti kiinni. Tämän jälkeen Real Madrid alkoi puolustaa enemmän ja tehdessään taktisia vaihtoja vahvistaakseen puolustustansa. Vielä kerran Courtois joutui venymään katkastessaan Salahin syöttöyrityksen, mutta muuta ei enää pelissä tapahtunut.

Lopullinen otteluparin tulos oli 3-1 Madridille. Real Madrid saa vastaansa semifinaalissa Thomas Tuchelin alaisuudessa olevan Chelsean.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga