Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester City varmisti historian toisen Mestarien liigan semifinaalipaikkansa voittamalla Dortmundin

Manchester City
AOP

Manchester City varmisti itselleen historian toisen Mestarien liigan semifinaalipaikan. Ottelu päättyi lopulta Manchester Cityn 1-2 vierasvoittoon. Ensimmäinen osaottelu päättyi Etihadilla lukemiin 2-1.

Ottelu alkoi tasaisesti molempien joukkueiden saadessa pieniä pallonhallintaketjuja sekä joukkueiden tunnustelevan peliä. Manchester City lähti otteluun odotetusti passiivisesti eikä lähtenyt heti alusta asti hakemaan osumaa aggressiivisesti.

Dortmund sen sijaan pyrki hyökkäämään aktiivisesti ja luomaan paikkoja vastahyökkäyksistä katkoessa Cityn oman puolen pallonhallintaa. 15. minuutilla Dortmund pääsikin hyvälle paikalle, josta nuori englantilaislupaus Jude Bellingham sijoitti pallon oikeaan yläkulmaan maalivahti Edersonin käden kautta. Tällä 1-0 tuloksella Dortmund olisi päässytkin jatkoon.

City heräsi unestaan heikohkon alun jälkeen, ja otti hallinnan pelistä. Hallinnan ottamisen jälkeen City alkoikin pommittaa kohti Dortmundin maalia. Minuutilla 26., Cityn Kevin De Bruyne pääsikin kokeilemaan onneaan rankkarialueen rajalta, mutta laukaus kohdistui ylärimaan. Cityllä oli myös paikkoja ja pallo kävi myös maaliviivalla, mutta tällä kertaa Dortmundin pelasti Jude Bellingham sekä maalivahti Marvin Hitz.

Toiselle puoliajalle lähdettiin Dortmundin 1-0 johtoasemassa. City jatkoi ensimmäisellä puoliajalla aloittamaansa pelinhallintaa ja piti palloa hallussaan pitkillä syöttöketjuilla. 52. minuutilla Cityn lähettäessä keskityksen boksiin, Dortmundin keskikenttä Emre Can erehtyi puskemaan pallon omaan käteen, ja pienen VAR-tarkastelun jälkeen tilanteesta tuomittiin Citylle rangaistuspotku. Pallon taakse asettui algerialaislaituri Riyad Mahrez, ja paikasta hän ei erehtynyt. Hän laukoi pallon viileästi yläkulmaan tasoittaen pelin lukemiin 1-1.

Dortmund ei enää päässyt oikein paikoille, ja vastahyökkäykset jäivät lyhyeksi. Myös maalipyssy Erling Haalandillakin ruuti oli tänään märkää. Marwin Hitzkin joutui useaan otteeseen torjuntatöihin. Cityn päästessä korkeammalle ja Dortmundin laskettua syvemmälle, Cityn Phil Foden antoi tykin laulaa 75. minuutilla rankkarialueen ulkopuolella, ja pallo upposikin tolpan kautta kauniisti maaliin. Tämän jälkeen Dortmund lamaantui täysin eikä Citykään enää suuria yrittänyt.

Näin ollen, City siis varmisti paikan Mestarien liigan semifinaalissa. Otteluparin yhteismaalitulos oli Citylle 2-4. Semifinaalissa vastaan asettuu Bayernin päihittänyt kivenkova PSG.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga