Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigan putoamiskamppailu käy kuumana – Toistaako Moisanderin kipparoiman Werder Bremenin historia itseään?

Bundesliigan putoamiskamppailu käy kuumana
AOP

Keskiviikkoiltana Bundesliigassa nähtiin tiukka kamppailu, kun Werder Bremen isännöi FSV Mainzia. Putoamiskamppailun kannalta elintärkeitä pisteitä tarvitsi epätoivoisesti kumpikin joukkue, joten panokset otteluun lähdettäessä olivat korkealla.

Bremenin viime kausi päättyi äärimmäisen jännittävään pudotuskamppailuun ja joukkue onnistui vain niukasti säilymään sarjassa. Tällä kaudella Bremen haluaa muuttaa historiansa, mutta suunta näyttää huolestuttavan samalta.

Niklas Moisanderin kipparoimalla Werder Bremenillä oli otteluun lähdettäessä takanaan viiden ottelun mittainen tappiollinen putki liigassa, kun taas hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Mainz oli kerännyt viimeisestä viidestä ottelustaan 11 pistettä.

Mainzin manageri Bo Svensson on tuonut mukanaan uusia tuulia, ja joukkue onkin ollut kovassa vireessä, erityisesti vieraskentillä. Florian Kohfeldin luotsaama Werder Bremen taas aloitti kautensa vahvasti, mutta on sittemmin kärsinyt vaikeuksista. Eikä illan peli helpottanut joukkueen ahdinkoa.

Muutaman muutoksen kokoonpanoonsa tehnyt Bremen lähti otteluun hyökkäävänä. Joukkue hallitsi palloa, mutta ei onnistunut luomaan tarpeeksi vaarallisia tilanteita. Mainzin maalivahti Robin Zentner oli illan pelissä hyvässä iskussa ja kruunasi joukkueen vahvan puolustuksen.

Ottelun ainoa maali nähtiin 16 minuutin pelin jälkeen, kun Ádám Szalai viimeisteli johtolukemat 0–1 Mainzille. Werder Bremenin maalivahti Jiří Pavlenka onnistui torjumaan Karim Onisiwon laukauksen, mutta Szalai ehti irtopalloon ensimmäisenä ja laukoi Mainzin johtoon.

Aivan ensimmäisen puoliajan viimeisillä minuuteilla Werder Bremen onnistui saamaan pallon Mainzin maaliin hieman kyseenalaisen tilanteen päätteeksi. Erotuomari katsoi kuitenkin pallon olleen jo Mainzin maalivahti Robin Zentnerin hallussa, ja Bremenin Kevin Möhwaldin rikkoneen Zentneriä tilanteessa. Bremenin epäonneksi maali hylättiin ja tauolle lähdettiin lukemissa 0–1.

Toisella puoliajalla Werder Bremen painoi tiukasti ja haki epätoivoisesti tasoitusta. Mainz pelasi kuitenkin tiiviisti puolustuspäässään ja onnistui lopulta pitämään maalinsa puhtaana. Vaikka Bremen hallitsi peliä ja piti palloa enemmän, joutui se kuitenkin lopulta pettymään. Joukkueen tappiollinen putki venyy jo kuuden ottelun mittaiseksi ja putoamisviiva häilyy uhkaavan lähellä.

Mainzille 3 pistettä ovat ehdottoman tärkeät ja se onnistuu nousemaan sarjataulukossa Bremenin yläpuolelle sijalle 13. Täysin turvassa Mainz ei vielä ole, mutta mikäli se pystyy ylläpitämään hurjan vireensä kauden loppuun saakka, onnistunee joukkue välttämään putoamisen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga