Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Schalken tapahtumarikas kausi päättyi pettymykseen – faneilta hävettävä reaktio

Schalke putosi Bundesliigasta
AOP

Tunnetun saksalaisjoukkueen FC Schalke 04:n putoaminen 2. Bundesliigaan varmistui joukkueen hävitessä tiistaina Arminia Bielefeldille lukemin 1-0. Vaikka pelejä on jäljellä 4 kappaletta, niin joukkueella ei enää ole mahdollisuutta säilyttää sarjapaikkaansa. Viimeksi Schalke on pudonnut 1. Bundesliigasta vuonna 1988. Joukkueella on ollut tällä kaudella jo 5 päävalmentajaa, eikä mikään ole tuntunut auttavan. Schalken paras maalintekijä menneellä kaudella on ollut yhdysvaltalainen 20-vuotias lupaus nimeltään Matthew Hoppe, pelaajan iskiessä viisi maalia.

Schalke-fanit reagoivat putoamiseen kiukkuisesti. Keskiviikkoaamuna fanit olivat vihaisina pelaajia ja valmentajia vastassa joukkueen kotistadionilla. Faneja oli satoja, heidän heittäessä kananmunia pelaajia ja valmentajia kohti, sekä poliisin mukaan myös ilotulitteitakin ammuttiin, ei tosin pelaajia päin.

Schalke kertoi tiedotteessaan kohtauksesta seuraavasti:

”Ymmärrämme fanien turhautumisen ja vihan tunteen mutta emme millään tavalla hyväksy fyysistä vaaraa pelaajiamme ja henkilökuntaamme kohtaan. Kohtauksen aikana astuttiin yli rajojen.”

Ensi kausi alkaa siis Schalkella 2. Bundesliigassa. Saa nähdä, tuleeko pelaajavirtaa ulospäin seurasta, sillä seura hankki vielä tammikuun siirtoikkunassa isoja nimiä. Näihin lukeutuu Sead Kolasinac, Klaas-Jan Huntelaar sekä Shkodran Mustafi. Näistä pelaajista Huntelaar ja Kolasinac ovat entuudestaan tuttuja Schalke-faneille.

Muita pudonneita joukkueita ei ole vielä varmistunut. Sen sijaan toisessa päässä sarjataulukkoa Bayern Munchenilla on seuraavassa pelissään mahdollisuus ratkaista mestaruus. Jos Bayern onnistuu nappaamaan kolme pistettä vieraissa Mainzia vastaan, niin Bayern nimetään Bundesliigan mestariksi jo yhdeksännettä kautta putkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga