Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

PSG kaivoi itselleen syvän kuopan Pariisin illassa – Ranskalaisjätti lahjoitti voiton Manchester Citylle

PSG kaivoi itselleen kuopan
AOP

Tuleva Valioliigan mestari Manchester City sai tukevan otteen Mestarien Liigan finaalipaikasta, kun se kukisti ranskalaisen Paris Saint-Germain FC:n välierän ensimmäisessä osaottelussa lukemin 2-1.

Ottelu alkoi Cityzensin hallinnalla, mutta pian sen jälkeen ote siirty ranskalaisille. PSG vyöryi kohti Cityn maalia vasemmalta ja oikealta, ja pitkään näytti siltä, että tuleva Valioliigamestari jää pahasti jyrän alle.

12. minuutilla Les Parisiensin 29- vuotias brassitähti Neymar pelasi mahtavan seinäsyöttökombon italialaisen Marco Verrattin kanssa, jonka päätteeksi brassin jalasta nähtiin vihainen laukaus. Cityn onneksi Neymarin maajoukkuetoveri Ederson venyi huipputorjuntaan, ja näin lukemat olivat edelleen 0-0.

Pian tämän jälkeen nähtiin ottelun avausmaali. PSG sai kulmapotkun, jota meni antamaan Angel Di Maria. SL Bencifasta Cityyn siirtynyt Rúben Dias jäi tilanteessa täysin jalkoihin, kun huippukautta pelaava brasiliaispuolustaja Marquinhos puski pallon vastustamattomasti Cityn verkon perukoille. 1-0.

Tämän jälkeen vyöry jatkui, mutta Taivaansiniset selvisivät kuin ihmeen kaupalla. Näin ollen lisämaaleja ei nähty, ja tauolle siirryttiin samoissa lukemissa.

Toisella puoliajalla City oli kuin uudestisyntynyt. Nyt se piti palloa, loi vaarallisia tilanteita, ja teki PSG:stä voimattoman.

63. minuutilla Cityn tähti, Kevin De Bruyne, antoi vaarallisen keskityksen maalille. Kukaan ei osunut palloon, ja se yllätti maalivahti Keylor Navasin pahemman kerran. Keskitys pomppi suoraan maaliin, ja tilanne oli 1-1.

70. minuutilla The Citizens sai vapaapotkun noin 25 metristä. Riyad Mahrez laukoi pallon kohti muuria, mutta hänen onnekseen PSG:n muuri petti pahemman kerran. Navas oli voimaton, ja näin pallo painui ranskalaisten verkkoon. 2-1.

Ottelun loppupuoliskolla ranskalaisjätin ote petti täysin. 73. minuutilla Neymar potki Diasia jaloille, ja sai siitä keltaisen kortin. 76. minuutilla Idrissa Gueye liukui todella rumasti Ilkay Gündoǧanin akillesjänteeseen, ja lensi suoralla punaisella pihalle.

Ottelu päättyi Cityn 2-1 voittoon, ja näin ollen he saivat takataskuunsa kaksi arvokasta vierasmaalia. Toinen osaottelu pelataan Etihad Stadiumilla 4.5, ja luvassa on todennäköisesti todellinen jännitysnäytelmä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga