Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan vuoden pelaajaksi valittu Harry Kane lähdössä Tottenhamista? – “Haluan voittaa isoja mestaruuksia”

Harry Kane lähdössä Tottenhamista?
AOP

Harry Kane, joka valittiin Valioliigan vuoden pelaajaksi 2021, on viimeisimpien tietojen mukaan valmis jättämään Tottenham Hotspurin, mikäli seura ei sijoitu Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Neljän parhaan ulkopuolelle jääminen tarkoittaisi, että luvassa ei olisi lainkaan Mestarien Liigaa, ja tämä ei 27- vuotiaalle hyökkääjälle sovi.

Kane aikoo kuitenkin ensiksi keskittyä rauhassa tuleviin EM- kisoihin, ja päättää tulevaisuudestaan arvokisojen jälkeen.

Englantilaishyökkääjä on ollut osa Tottenhamin edustusmiehistöä vuodesta 2012 alkaen. Kaudella 12/13 hän kävi lainalla Norwichissa sekä Leicesterissä, mutta on sen jälkeen ollut elintärkeä osa Lontoolaisseuran hyökkäystä.

Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se fakta, että Tottenham ei ole kyennyt voittamaan yhtäkään pokaalia 13 vuoteen.

25.4 The Lilywhites metsästi jälleen pokaalia, kun se kohtasi Englannin Liigacupin finaalissa Manchester Cityn. Jälleen kerran Tottenhamin pokaalihaaveet murskautuivat, kun Aymeric Laporte puski pallon vastustamattomasti maaliin ohi Hugo Llorisin. Pokaali matkasi jälleen Manchesteriin.

Kane ja Tottenham hävisivät kyseisen turnauksen finaalin myös vuonna 2015, jolloin Chelsea FC oli parempi luvuin 0-2. Kaksi vuotta takaperin oli myös mahdollisuus Mestarien Liigan voittoon, mutta Liverpool FC vei silloin pidemmän korren lukemin 0-2.

Vaikka Kane oli otettu valinnasta vuoden pelaajaksi, hän myönsi, että olisi enemmän kiinnostunut mestaruuksien ja palkintojen voittamisesta joukkueensa kanssa.

“Kun muistelen menneitä urani loppupuolella, nämä ovat kaikki niitä asioita, jotka kolahtavat hieman muita enemmän. Tavoitteeni tällä hetkellä on kuitenkin voittaa joukkuemestaruuksia”, Kane totesi.

“Niin hienoa kuin tämä onkin ollut, haluan voittaa isoimmat seurajoukkueturnaukset. Emme ole tehneet niin. Se on katkeransuloista, mutta se on mitä se on. Olen ylpeä voidessani voittaa [Valioliigan vuoden pelaaja- palkinnon], on ollut hyvä kausi takana.”

Harry Kane on tehnyt tällä kaudella 21 maalia ja antanut 13 maaliin johtanutta syöttöä. Tottenham majailee tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä, kun pelejä on jäljellä viisi. Toivottavasti Ryan Mason, joka toimii väliaikaisena managerina Jose Mourinhon saatua potkut, saa joukkueen uusille raiteille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga