Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Real Madridin supertähti matkalla Lontooseen? Chelsea askeleen lähempänä ranskalaistähden hankkimista

Raphael Varane siirtohuhuissa
AOP

Mundo Deportivon viimeisimpien tietojen mukaan jättiseura Chelsea on tällä hetkellä askeleen lähempänä ranskalaispuolustaja Raphael Varanen hankkimista Real Madridista tulevana kesänä. Muita kiinnostuksensa esittäneitä seuroja ovat olleet muun muassa Manchester United sekä Paris Saint-Germain FC.

28- vuotiaan Varanen sopimus ulottuu kauden 2021/2022 loppuun saakka, eivätkä jatkosopimusneuvottelut ole edenneet toivotulla tavalla. Tämän vuoksi ranskalainen ei ole vielä solminut jatkosopimusta espanjalaisjätin kanssa.

Los Blancos on asettanut Varanen hintalapuksi noin 70 miljoonaa euroa, jonka The Blues on viimeisimpien raporttien mukaan valmis maksamaan.

RC Lens- kasvatti kommentoi lehdistölle asiaa seuravaasti: “Tulevaisuuteni on selkeä. Olen keskittynyt tämän kauden loppuun.”

“Olemme erittäin intensiivisessä ja ratkaisevassa tilanteessa tällä hetkellä.”

Kun lehdistö kysyi, haluaako hän jatkaa Madridissa vielä kauden 21/22 jälkeen, Varane vastasi: “On täysin normaalia, että keskittymiseni on tässä kaudessa. Haluan sanoa faneille, että olen 100% sitoutunut tähän joukkueeseen.”

“Meillä on haasteita, jotka rohkaisevat meitä paljon. Olen keskittynyt antamaan kaikkeni kentällä.”

Los Blancosin entinen pelaaja ja nykyinen valmentaja Zinedine Zidane on yrittänyt jo muutamaan otteeseen saada siirtohuhut loppumaan sanomalla, että Varanea ei tulla myymään, ja hän tulee olemaan yksi joukkueen avainpelaajista.

Seuran presidentti Florentino Perez laittoi kuitenkin lisää vettä myllyyn, kun espanjalainen radioasema El Larguero tiedusteli Varanen tulevaisuudesta seurassa. Perez vastasi asiaan näin: “Varane? Olen tyytyväinen joukkueeseemme, mutta jos pelaajat eivät halua jäädä Madridiin, he voivat lähteä.”

Varane on pelannut Madridissa kaudesta 2011/2012 alkaen ja kaiken kaikkiaan hänen vyölleen on kertynyt kaikki kilpailut huomioiden 357 ottelua, joissa hän on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa. Tämän lisäksi Varane on voittanut Real Madridissa muun muassa La Ligan kolmesti ja Mestarien Liigan neljä kertaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset