Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

FC Lahden Jasin Assehnounilta myrskyvaroitus kauden avauksessa

FC Lahden Jasin Assehnounilta myrskyvaroitus kauden avauksessa
AOP

FC Lahti polkaisi Veikkausliiga kautensa käyntiin vahvasti kotivoitolla. Vieraaksi saapui viime kauden kakkonen FC Inter.

Lahden viime kauden paras maalintekijä Jasin Assehnoun väläytti maalintekovirettään kauden avauksessa ja näyttää jatkavan siitä, mihin viime kaudella jäi. Assehnoun osui ottelussa kahdesti ja johdatti lahtelaiset voittoon. Kovaa vauhtia jopa A-maajoukkueeseen tietään tekevä hyökkääjä tulee olemaan tärkeä osa Lahden peliä tulevalla kaudella.

FC Lahtea pidetään kauden mahdollisena yllättäjänä. Viime kauden kutosella on hyvä pelaajanippu kasassa ja pienillä pelillisillä muutoksilla, sillä on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta sarjassa. Ja alku on lupaava. Pelillisesti Lahden avausottelu ei vielä täysin vakuuttanut, mutta tehoja löytyi ja puolustus toimi.

Yhtenä mestarisuosikkina kauteen lähtenyt Inter testasi toden teolla Lahden puolustusta. Lahteen täksi kaudeksi palannut Teemu Penninkangas sekä Timi Lahti tekivät suuren työn puolustuksessa yhdessä Lahden maalivahti Antonio Regueron kanssa, joka pelasi loisto-ottelun ja torjui muutaman huippupelastuksen.

Jasin Assehnoun osui ensimmäisen kerran jo ottelun 7. minuutilla boxin edestä ja laukoi isännät johtoon tarkalla laukauksella. Turkulaiset olivat siis lähes koko ottelun takaa-ajoasemassa eikä maalinteko tuntunut luonnistuvan. Painostuksesta huolimatta Lahti oli se joukkue, joka onnistui maalinteossa. 78. minuutilla Assehnoun haki Interin kuudentoista sisällä jalkansa vapaaksi ja tulitti upeasti vieraat jo 2–0 johtoon.

83. minuutilla Interin Martti Haukioja laukoi hirmuisella voimalla pallon pilkulta yläriman alle ja kavensi ottelun loppulukemiksi 2–1.

Turkulaiset hakivat vimmatusti tasoitusta viimeisen kymmenen minuutin aikana, mutta joutuvat lopulta toteamaan isännät paremmiksi. Inter oli oikeastaan koko ottelun niskan päällä, mutta maalit ratkaisevat ja niissä Lahti oli parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga