Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HIFKillä tiukka ottelu Veikkausliigassa Seinäjoella – kuumia tunteita ja kauden ensimmäinen punainen kortti

SJK - HIFK ottelu päättyi tasapeliin
AOP

Perjantai-iltana SJK ja Helsingin IFK ottivat yhteen OmaSP Stadionilla Seinäjoella. Tiukassa ottelussa nähtiin tunteiden kuumenemista sekä Veikkausliigakauden ensimmäinen ulosajo.

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin maaleitta. HIFK hallitsi pallollista peliä hieman, mutta kunnon paikoille ei päässyt kumpikaan joukkue. Tiukkaa vääntöä ja taktista peliä, mutta vauhdikkuus uupui vielä ensimmäisellä puoliajalla.

Toisella puoliajalla nähtiin ottelun ensimmäinen maali, kun 75. minuutilla Aldayr Hernández puski pallon Juanan Entrenan antamasta vapaapotkusta maalin takakulmaan ja vei vieraat johtoon. HIFK:n maalihuumaa laimensi kuitenkin Moshtagh Yaghoubin eli “Mosan” hölmöily ja punainen kortti. Muun joukkueen tuulettaessa johto-osumaa, Mosa keskittyi näyttämään käsimerkkejä SJK:n vaihtopenkin suuntaan ja ansaitsi hölmöilyllään ottelun toisen varoituksensa ja näin ulosajon. Jo ensimmäisen puoliajan lopussa kuumana käynyt Mosa sai ensimmäisen varoituksensa 69. minuutilla, taklattuaan SJK:n Pyry Hannolaa.

HIFK ehti nauttia johto-asemastaan vain 5 minuuttia, ennen kuin SJK tasoitti ottelun. Niko Markkulan kulmapotkusta Jake Jervis puski pallon HIFK maalivahti Markus Uusitalon ohi maalin takakulmaan.

Ottelun viimeisellä kympillä SJK haki miehen ylivoimalla nälkäisesti voitto-osumaa, mutta joutui lopulta tyytymään kauden toiseen tasapeliin. Uusitalo pelasti HIFK:n upealla torjunnalla vielä ottelun lisäajalla ja vieraat onnistuivat lopulta pitämään ottelun tasalukemissa.

HIFK kapteeni Sakari Mattila oli ottelun lopputulokseen tyytyväinen. “Kun pelataan vajaalla, niin pitää olla tyytyväinen. Harmi silleen, että tehtiin vähän vaikeeksi.”

SJK kapteeni Niko Markkulan fiilikset ottelun jälkeen olivat hieman kaksijakoiset: “Turhaan päästettiin HIFK johtoon, mutta saatiin se tasoitus ja hyvä paine loppuun. Mutta se viimeinen silaus jäi vähän piippuun tällä kertaan. Aika rikkonainen peli.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Veikkausliiga