Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tämän kauden tippujat selvillä Valioliigassa

Fulham - Burnley
AOP

Maanantai-iltana Valioliigassa nähtiin tippumiskamppailun viimeinen peli, kun häntäpään kamppailussa kohtasivat Fulham ja Burnley.

Burnley ja Fulham lähtivät otteluun 17. ja 18. sijalta. Fulhamille ottelusta kelpasi vain voitto, sillä joukkuiden välillä oli jo 9-pisteen kuilu. Vireensä loppukaudesta löytänyt Burnley kuitenkin haki 0-2 voiton, Ashley Westwoodin ja Chris Woodin maaleilla. Woodin maali oli peräti hänen yhdeksäs viimeisen kahdeksan ottelun aikana.

Burnleyn voitto tarkoitti, että Sean Dychen miehistö jatkaa Valioliigassa kuudetta kautta peräjälkeen. Kun taas Scott Parkerin Fulham palaa takaisin Englannin mestaruusliigaan yhden kauden Valioliigassa pelanneena.

Fulham oli tämän kauden viimeinen tippuja, sillä Sheffield United ja West Bromwich Albion olivat varmistaneet paluunsa Englannin toiselle sarjatasolle  jo aikaisemmin.

Tippujat tekivät historiaa ja suomalaisia matkalla Valioliigaan

Valioliigassa on vielä 3 kierrosta pelaamatta, mutta tippujat ovat jo selvillä. Tämä on ensimmäinen kerta liigan historiassa, kun tippumiskamppailu on ratkennut näin aikaisin.

Tämän johdosta loppukauden kiinnostavimmat kamppailut tullaankin näkemään liigan kärkipäässä.

Viime kaudella hyvän puolustuksensa turvin pärjännyt Sheffield United varmisti tippumisensa jo viikkoja sitten. Tällä kaudella Sheffield Unitedin puolustus ei toiminut, kun Manchester United halusi erinomaisesti torjuneen maalivahtinsa Dean Hendersonin takaisin lainalta.

West Bromwich Albion taas pyrki kääntämään kautensa ympäri joulukuussa palkkaamalla uuden valmentajan. Tippumiskamppailu-spesialisti Sam Allardyce ei kuitenkaan pystynyt varmistamaan joukkueelle Valioliigapaikkaa ensi kaudelle. Tämä oli ensimmäinen kerta kun 30 kautta Valioliigassa valmentaneen Allardycen joukkue tippui Englannin korkeimmalta sarjatasolta.

Seuraavan kauden nousijoitakin on jo selvillä. Englannin mestaruusliigan voittaja, Teemu Pukin Norwich City, palaa Valioliigaan yhden kauden poissaolon jälkeen. Korkeimmalle sarjatasolle palaa niin ikään viime kaudella tippunut Watford.

Kolmannesta nousijan paikasta käydään vielä turnausmuotoinen kamppailu kauden päätteeksi. Suomalaisesti mielenkiintoisen kamppailusta tekee Marcus Forrsin edustama Brentfordin mahdollisuus nousta Valioliigaan.

Forss teki kauden mittaan 7 maalia kun Pukki tykitteli 26.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga