Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kamppailu ensi kauden Eurooppaan karsiutumisesta kuumenee Valioliigassa

AOP

Everton herätteli Eurooppa-toiveitaan 0-1 voitolla viidentenä majailevasta West Hamista. Kamppailu kärkikuusikon järjestyksestä käy kuumana, kun kausi lähenee loppuaan.

Valioliigan kärkikaksikko on jo käytännössä selvillä, ainakin kumpikin Manchesterin joukkue, tulee selviytymään Mestarien liigaan. Heidän seuralaisistaan kärkinelikossa ja muista Euroopan paikoista sen sijaan käydään vielä tiukkaa kamppailua.

Viimeisimpänä kilpailuun top-6 paikoista ilmoittautui sarjakasi Everton voittamalla West Hamin lukemin 0-1 sunnuntaina. Dominic Calwert-Lewinin maali jäi kamppailun ainoaksi. Tämä toi yhden pelin vähemmän pelanneen Carlo Ancelotin miehistön kolmen pisteen päähän viidentenä majailevaan West Hamiin.

Tämä oli myös kova kolaus West Hamin Mestarienliiga haaveille, sillä joukkueen vire näyttäisi olevan hiipumassa liigan ratkaisevilla hetkillä. Kuitenkin ottaen huomioon, että viime kaudella joukkue oli vasta 16. olisi top-6 sijoitus ja Eurooppa-liigaankin karsiutuminen erinomainen saavutus David Moyesilta.

Loukkaantumisista kärsivä Liverpool on löytänyt vireensä

Vaikka viimeisillä kierroksilla voidaan nähdä vielä useitakin juonenkäänteitä, tulee huomion keskiössä olemaan epätasaisen kauden pelannut Liverpool.

Jurgen Kloppin miehistö on vihdoin löytänyt hyvän vireen, eikä ole hävinnyt 5 otteluun. Punapaidat ovat yhä 6 pisteen päässä 4. paikkaa pitävästä Leicester Citystä. Liverpoolilla on kuitenkin pelattuna yksi ottelu vähemmän ja huomattavasti helpompia ottelupareja luvassa viimeisillä kierroksilla, kuin Leicesterillä.

Liverpoolin seuraava ottelu torstaina, Manchester Unitedia vastaan, tulee olemaan tärkeä top-4 haaveiden kannalta. Tämän jälkeen vastassa on joukkueita vain top-10 ulkopuolelta.

Leicester City joutuu sen sijaan pelaamaan vielä Manchester Unitedia, Chelseata ja Tottenhamia vastaan. Ottaen huomioon joukkueen saaman 2-4 murjonnan Newcastlen käsittelyssä, on Leicesterin top-4 paikka uhattuna kauden loppumetreillä.

Thomas Tuchelin Chelsealla on hyvät mahdollisuudet pitää 3. sijansa, sillä joukkueen vire on kova, mistä todisteena mm. kaksi voittoa Manchester Citystä viimeisen kuukauden aikana.

Loppukauden mielenkiinto tuleekin keskittymään pitkälti taulukon yläpäähän, missä myös Tottenham Hotspurssilla on matemaattinen mahdollisuus top-4 sijoituksiin. Sheffield United ja West Brom ovat nimittäin jo tippuneet Valioliigasta.

Fulhamin tippuminen taas näyttää niin ikään lähinnä ajan kysymykseltä. 17. majaileva Burnley voisi varmistaa asian voittamalla lontoolaiset tämän illan ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga