Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Entinen Chelsea hylkiö herättänyt Liverpoolin kiinnostuksen – valmentaja: ”Häntä ei voi myydä millään hinnalla”

Patrick Bamford siirtohuhujen kohteena
AOP

Liverpool on kiinnostunut uuden keskushyökkääjän hankinnasta lisätäkseen maalitehoja ja kilpailua tällä kaudella kompuroineeseen hyökkäyskolmikkoon.

Jurgen Kloppin johtama Liverpool on haparoinut erityisesti kauden toisella puoliskolla. Top-4 sijoitus ja ensi kauden Mestarienliiga paikka näyttääkin epätodennäköiseltä.

Joukkuetta ovat hidastaneet loukkaantumiset, mutta ennen kaikkea kärkikolmikko Mohammed Salah, Robert Firmino ja Sadio Mané, ei ole vakuuttanut tällä kaudella. Klopp varmasti pohtiikin miten lisätä joukkueen sisäistä kilpailua, joka taas voisi parantaa tuloksia.

Hieman yllättäen Liverpoolin hankintalistalle onkin ilmestynyt Leedsissä tällä kaudella vakuuttanut Patrick Bamford. 27-vuotias on heiluttanut verkkoja tällä kaudella jo 15 kertaa ja syöttänyt tämän lisäksi 7 maalia.

Leedsin valmentaja Marcelo Bielsa on kuitenkin tehnyt selväksi, että hyökkääjästä ei voi luopua millään hinnalla. Kuulemma ainakaan, jos Leeds haluaa jatkaa näyttävää kehitystään Bielsan alaisuudessa.

Koronaviruksen kurittamilla siirtomarkkinoilla, ykköshyökkääjän korvaaminen varmasti olisikin vaikea, ellei mahdoton, tehtävä Leedsin budjetilla.

Bamfordin ura lähti hitaasti käyntiin ja hänen arvostuksensa on noussut vasta Bielsan alaisuudessa. Chelsea osti nuorukaisen 18-vuotiaana 1,5 miljoonalla punnalla, mutta ei ikinä peluuttanut häntä.

Sen sijaan Bamford vietti kaikki viisi Chelsea vuottaan lainalla, pelaten peräti kuudessa eri seurassa.

Lopulta vanha lainaseura Middlesbrough osti Chelsealle tarpeettoman hyökkääjän vuonna 2017 noin 5,5 miljoonalla punnalla.

Leedsiin mies siirtyi vuotta myöhemmin lähteiden mukaan noin 7 miljoonalla punnalla. Valkopaidoille mies on nyt tehnyt 40 maalia 102 ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset