Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea hallitsi mutta hävisi – käsittämätön virhe ratkaisi ottelun

Chelsea
AOP

Lontoon paikalliskamppailussa Arsenal kävi hakemassa pisteet Chelsealta Valioliigassa.

Chelsea-Arsenal ottelu päättyi 0-1 lukemiin, kun käsittämättömän huono syöttö alaspäin johti pelin ainoaan maaliin.

Tilanne syntyi, kun Chelsean Jorginho syötti taaksepäin tajuamatta, että maalivahti Kepa Arrizabalaga ei ollut vielä lähelläkään maaliaan.

Kepa ehti juuri ja juuri Jorginhon omaan maaliin menossa olevaan syöttöön, mutta torjunta lensi suoraan Pierre-Emerick Aubameyangin juoksun varrelle maalin kulmalle. Arsenal kapteeni leikkasi rauhallisesti taaksepäin Emelie Smith-Rowelle joka ei erehtynyt tyhjän maalin edessä.

Vakuuttavasti pelannut Smith-Rowe on nyt tehnyt maalin peräkkäisissä peleissä. Todennäköisesti uutta Arsenalin joukkuetta tullaankin rakentamaan muun muassa tämän tulevaisuuden lupauksen ympärille.

Arsenalin avauksen jälkeen Chelsea hallitsi peliä ja sinipaidoilla oli useita mahdollisuuksia tulla tasoihin ja ohikin. Arsenal kuitenkin puolusti hyvin joukkueena ja Bernard Leno torjui vahvasti maalilla.

Chelsea kuitenkin tulee murehtimaan hukattuja paikkoja. Mason Mount hukkasi kaksi hyvää maalipaikkaa ja Christian Pulisicin maali tuomittiin paitsioksi.

Vielä pelin lisäajallakin Chelsea kolisutti rimaa kahdesti. Ensin Leno torjui hyvin Kurt Zouman puskun tolpan kautta ulos ja vain sekunteja myöhemmin Oliver Giroudin veto kimposi ylärimasta maalin verkottomalle puolelle.

Tappio tarkoittaa, että Chelsea-fanien pitää vielä jännittää Mestarienliigan paikkaa

Arsenalin Eurooppa-haaveet ovat jo pitkälti kuopattu, mutta voitto paikallisderbyssä lisää ainakin Mikael Artetan miehistön itsetuntoa. Eikä Eurooppa-paikkakaan ole vielä matemaattisesti mahdoton.

Neljäntenä majailevalle Chelsealle tappio sen sijaan voi tarkoittaa vielä stressaavaa loppukautta. Viimeisellä kahdella kierroksella Thomas Tuchelin miehistö kohtaa Leicesterin ja Aston Villan.

Viidennellä sijalla, 6 pisteen päässä, mutta pelin vähemmän pelanneena vaanii West Ham.

Harmaita hiuksia Tuchelille tulee kuitenkin todennäköisemmin tuottamaan hyvän vireen löytänyt Liverpool. Jurgen Kloppin miehistö on vielä 7 pisteen päässä, mutta on pelannut kaksi ottelua Chelseata vähemmän.

Torstai-illan ottelu Manchester United – Liverpool tuleekin näin ollen olemaan jännittävä myös Chelsea faneille. Manchester United on jo varmistanut top-4 sijoittumisensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga