Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Manchester Unitedin pokaaliton aikakausi loppumassa? – Finaalissa vastassa turnauksen spesialisti

Manchester United - Villareal
AOP

Manchester Unitedin fanit eivät ole nähnyt pokaaleja Old Traffordilla neljään vuoteen, mutta Eurooppa-liigan finaali Villarealia vastaan saattaa tuoda pitkän odotuksen päätökseen.

Ole Gunnar Solskjaer keräsi palkintoja ollessaan Manchester Unitedin pelaaja, mutta valmentajana palkintokaappi ei ole vielä täyttynyt. Keskiviikon Eurooppa-liigan finaalissa Villarealia vastaan valmentaja voi kuitenkin lähteä korjaamaan tilannetta.

Finaali pelataan Gdanskissa ja ottelu alkaa 22:00 Suomen aikaa.

Otettuaan Manchester Unitedin päävalmentajan pestin Jose Mourinhon potkujen ja negatiivisen aikakauden jäljiltä joulukuussa 2018, Ole Gunnar Solskjaer keskittyi joukkueen uudelleen rakentamiseen.

Kuitenkin yhdeltä maailman suurimmalta joukkueelta odotetaan myös palkintoja ja Eurooppa-liigan finaali olisi hyvä avaus norjalaiselle, joka sanoikin että:

– ”Tämä on joukkue jota olemme uudelleen rakentaneet viime vuosina, toivottavasti tämä on jonkin suuremman [aikakauden] alku.”

Mies myös lisäsi Manchester Unitedin olevan paras jalkapalloseura koko maailmassa. Päävalmentaja selkeästi tiedostaakin, että ennakkosuosikki Manchester Unitedilta odotetaan voittoa keskiviikkona.

Kuitenkin vastassa on Villareal jonka peräsimessä on Eurooppa-liigoja ja isoja turnauksia voittanut Unai Emery, joka aikoo varmasti laittaa kamppailun pystyyn.

Pelaajavalinnat puhuttavat

Joukkueen kapteeni Harry Maguiren nilkan nivelsiteet loukkaantuivat kaksi viikkoa sitten, mutta puolustaja on mukana jo harjoitteluissa. Solskjaer varmasti toivookin, että puolustuksen organisoija saataisiin mukaan finaaliin.

Toinen mielenkiintoinen pelaajavalinta tullaan näkemään maalivahdin tontilla. Loppukauden selkeä ykkösmaalivahti Dean Henderson nimittäin on menettänyt peliaikaa kokeneemmalle David De Gealle viime viikkoina.

Eurooppa-liiga spesialisti taas turnauksen finaalissa

Unai Emery on tunnettu ennen kaikkea Eurooppa-liigassa menestymisestä. Mies pokkasi pokaalin kolmeen otteeseen Sevillan peräsimessä, ja vei myös Arsenalin finaaliin saakka.

Miehen Arsenal ura päättyi kuitenkin potkuihin viime kaudella. Tähän haavaan Emery kuitenkin ehti saada jo salvaa, Villareal tiputti  miehen vanhan työnantajan edellisellä kierroksella.

Villareal lähtee otteluun ehdottomasti altavastaajana kalustonsa puolesta. Kuitenkin Emery on kahdesta valmentajasta ehdottomasti kokeneempi tällä tasolla. Mies osaakin varmasti rauhoitella hermoja ja ohjata pelaajiaan, kun hän lähtee hakemaan neljättä Eurooppa-liigan voittoaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat