Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool mukaan taisteluun Hollannin hyökkääjätähdestä?

Memphis Depay siirtohuhut
AOP

Memphis Depayn vakuuttavat otteet niin Ranskan Ligue 1:ssa kuin myös Hollannin maajoukkueen mukana, eivät ole jääneet futismaailmassa huomaamatta. Lyonin hyökkääjätähti on kesän siirtoikkunassa varmasti haluttua tavaraa ja nyt oman lusikkansa soppaan on heittänyt myös Liverpool.

Depay lähtee Lyonista vapaalla siirrolla, sillä hänen sopimuksensa päättyy kauden loppuun. Hollantilainen on jo pidemmän aikaa ollut kovasti matkalla Barcelonaan, mutta Depay ei tiettävästi ole vielä allekirjoittanut sopimusta katalonialaisseuran kanssa.

Nyt Liverpool fanit toivovat, että Liverpool voisi tehdä Depaylle Barcelonaa paremman tarjouksen ja napata hyökkääjän itselleen. Ihan mahdoton ajatus se ei olisi, sillä ihan vastikää nähtiin samanlainen tilanne entisen Liverpool-pelaaja Gini Wijnaldumin kohdalla – Wijnaldumin Barcelona siirtoa pidettiin jo lähes varmana, kun Paris Saint Germain tuli kuvioihin takavasemmalta ja ryöväsi pelaajan itselleen.

Mahdollista olisikin siis, että Liverpool voisi vastaavanlaisen kaappausliikkeen tehdä Depayn kohdalla. Barcelona tuskin on valmis luopumaan toisesta haluamastaan siirrosta kovinkaan helpolla. Mukana kamppailussa hollantilaisesta ovat myös Juventus, Inter Milan sekä PSG, jotka ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa Depayta kohtaan.

27-vuotias Depay olisikin mahdollisesti hyvä hankinta Liverpoolille. Depay pelasi aiemmin Valioliigaa Manchester Unitedin riveissä, eikä tuolloin nuorena pelaajana onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa liigassa. Nyt vanhempana ja kokeneempana pelaajana, Valioliiga ja Liverpool voisivatkin olla hollantilaiselle oikea valinta.

Ainakin jos Liverpool kannattajilta kysytään, olisi Depay oikea lisäys Reds rosteriin. Useat Liverpool fanit ilmaisivat nimittäin Twitterinsä tukensa mahdolliselle hankinnalle

Varmaa tietoa hollantilaisen tulevaisuudesta ei vielä ole, mutta Barcelonan uskotaan pitävän hollantilaisen siirtoa Kataloniaan jo lähestulkoon varmana. Barcelonan manageri Ronald Koeman ja Depay ovat entuudestaan toisilleen tuttuja Hollannin maajoukkueesta ja tämän uskotaan voivan varmistaa Depayn siirron Barcelonaan. Liverpool saattaa siis kuitenkin vielä sekoittaa pakkaa omalla tarjouksellaan, mutta nähtäväksi jää, missä on hollantilaisen uusi osoite ensi kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset