Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jadon Sanchon siirtosaagaa painitaan EM-kisojen kulisseissa – ”Emme ole saaneet tarjousta”

Jadon Sanchon siirtokuviot turhauttavat seuroja taas
AOP

Manchester United on jahtaamassa Jadon Sanchoa jo neljättä vuotta, mutta kaupanteko näyttää sujuvan nihkeästi tälläkin kertaa.

Manchester Unitedin vuosia jatkuneista, mutta epäonnistuneista, Jadon Sanchon ostoyrityksistä on pikkuhiljaa muodostumassa turhauttava tragikomedia. Tälläkin kaudella 21-vuotias nuorukainen on Manchester Unitedin hankintalistan ykkössijalla.

Jo vuonna 2017, Jose Mourinho yritti kaapata Jadon Sanchon Manchester Citystä kaupungin toiselle puolelle, mutta silloin nuorukainen siirtyi Borussia Dortmundiin peliminuuttien perässä.

Vuonna 2019 Ole Gunnar Solskjaer yritti houkutella taitavaa laitahyökkääjää Dortmundista takaisin englantiin, mutta tälläkin kertaa siirto epäonnistui. Mahdollisesti koska Manchester United ei karsiutunut Mestarienliigaan, tämän jälkeen Manchesterilaiset hankkivat Daniel Jamesin hänen sijaansa.

Viime kesänä Manchester United yritti koko kesän ostaa Sanchoa, mutta Manchester United ei suostunut maksamaan Borussia Dortmundin vaatimaa siirtokorvausta ja kauppaa ei lopulta solmittu.

Nyt vihdoin jo neljä vuotta kestäneen Jadon Sanchon siirtosaagan piti olla jo taputeltu. Manchester United haluaa huippuluokan pelaajan oikealle laidalleen ja Borussia Dortmund on nähtävästi tiputtanut hintapyyntöään noin 80 miljoonan punnan tuntumaan. Siirron piti käytännössä olla selvä.

Kuitenkin lähteiden mukaan Borussia Dortmundiin ei ole vielä edes otettu minkäänlaista yhteyttä liittyen Sanchoon, vaikka huhumyllyt ovat käyneet kuumana.

Viime kaudella joukkue turhautui toden teolla Manchester Unitedin toimintaan siirtoikkunan aikana, kun siirtoa pidettiin pinnalla aivan kauden alkuun saakka. Näin, vaikka Borussia Dortmund oli  ilmoittanut, että kaupan taka-aikaraja oli jo umpeutunut ja joukkue haluaisi valmistautua kauteen rauhassa.

Erinomaisesta siirtopolitiikastaan tunnettu Borussia Dortmund ei varmasti aio myydä tälläkään kaudella tähtipelaajiaan alennushintaan. Eikä myöskään jos heillä ei ole tarpeeksi aikaa uudelleen sijoittaa siirtorahoja uusiin pelaajiin.

EM-kisojen kulisseissa tullaankin varmasti jatkamaan vääntöä Jadon Sanchon tulevaisuudesta, kun Manchester United toivoo neljännen ostoyrityksen olevan onnekas.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset