Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Jo toinen Valioliiga-seura on Glen Kamaran kintereillä

Glen Kamara siirtohuhut
AOP

Keskikenttäpelaaja Glen Kamara oli yksi Suomen parhaiten onnistuneita pelaajia EM-kisoissa. Hän keräsi muun muassa eniten syötönkatkoja alkulohkossa. Myös miehen sarjakausi Skotlannin Valioliigan Glasgow Rangersissa onnistui erinomaisesti ja Kamaran nimi onkin pyörinyt kesäkaudella erilaisissa siirtohuhuissa.

25-vuotias Glen Kamara on pelannut Glasgow Rangersissa jo neljän kauden ajan. Sitä ennen TPV-kasvatti edusti Skotlannin Valioliigassa Dundee FC:tä ja Englannin Valioliigassa Arsenalia. Mies kävi Arsenalista lainalla myös Englannin Ykkösliigan Southend Unitedissa ja Englannin Kakkosliigan Colchester Unitedissa. Lisäksi pelejä kertyi Arsenalin alle 23-vuotiaiden joukkueessa.

Aiemmin Valioliiga-seura Watford FC:n kerrottiin olevan keskikenttäpelaajan kannoilla ja nyt mukaan on liittynyt toinen Valioliiga-seura Brentford. Brentfordin huhutaan kaavailevan noin 10 miljoonan punnan siirtosummaa, joka olisi huima korotus Rangersin maksamaan 50 000 puntaan verrattuna.

Kamaran nykyinen sopimus Rangersin kanssa jatkuu vielä vuoden ajan ja tietojen mukaan myös jatkosopimuksesta on keskusteltu jo pidemmän aikaa. Kamara oli kommentoinut tilannettaan podcastissa seuraavasti.

– Olen Rangersin pelaaja niin kauan kunnes toisin sanotaan, mies totesi.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat