Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester City on solminut jatkosopimuksen seuralegenda Fernandinhon kanssa

Fernandinho jatkosopimus
AOP

Manchester City on solminut jatkosopimuksen Fernandinhon kanssa. Cityzen kapteeni allekirjoitti vuoden jatkon sopimukseensa.

Brazilialaisellla jäi kaivelemaan hampaankoloon Cityn katkera Mestarien liiga finaalin tappio ja jatkosopimus antaakin brasilialaiselle lisäaikaa halutun pokaalin saamiseen.

Muun muassa The Guardian raportoi Fenandinhon kommentin sopimuksen jatkosta:

”Minun mielessäni työmme ei ole vielä valmis. Joten siitä syystä olen päättänyt jatkaa seurassa vielä vuoden. Jotta voin auttaa joukkuetta sekä seuraa saavuttamaan tavoitteensa. Meillä riittää vielä parannettavaa ja voimme saavuttaa tavoitteemme.”

”Mikäli voin jatkaa pelaamista samalla tavalla, johtaa joukkuetta kentällä ja sen ulkopuolella sekä auttaa heitä kehittymään ja pelaamaan paremmin, olen kaikista onnellisin.”

Fernandinho saapui Manchesteriin kahdeksan vuotta sitten vuonna 2013 Shakhtar Donetskista. Brasilialainen on pelannut 350 ottelussa ja voittanut Cityn kanssa kahdeksan vuoden aikana muun muassa neljä Valioliigamestaruutta ja kuusi Liiga cupin mestaruutta. Mestarien liigan mestaruutta 36-vuotiaalla brasilialaisella ei ansioluettelossaan vielä ole.

Puheillaan ”viimeistelemättömästä työstä”, Fernandinho saattaakin tarkoittaa juuri Mestarien liiga mestaruutta. City manageri Pep Guardiolan onkin huhuttu aloittaneen jo sitä kohtaan valmistautumisen. Espanjalaisvalmentaja on silmäillyt Tottenhamin Harry Kanea sekä Aston Villan Jack Grealishia. Kumpaakaan huhutuista siirroista ei ole vielä varmistettu, mutta City varmasti haluaa suuria hankintoja tehdä, kun joukkueella on ehdottomasti ensi kauden tavoitteena nostaa haluttu Mestarien liiga pokaali.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga