Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Hurja tilanne Miesten Kakkosessa – maalivahti menetti hermonsa ja löi vastustajaa takaraivoon

SJK Akatemia - JS Hercules
AOP

Jalkapallon Miesten Kakkosessa nähtiin torstaina hurja tapaus, kun ottelu SJK Akatemian ja JS Herculeksen välillä riistäytyi käsistä.

Seinäjoella pelattu ottelu päättyi SJK Akatemian 5-4 voittoon. Runsasmaalinen ja kiivas ottelu sai kuitenkin ikävän päätöksen ja riistäytyi lopulta lähes joukkotappeluksi. Loppuvihellyksen jälkeen SJK Akatemian nuori maalivahti Salifu Senghore löi Herculeksen Sami Karjalaista takaapäin.

Peli oli jo puhallettu päättyneeksi, kun Senghore juoksi maaliltaan kentältä pois päin kävelevän Karjalaisen luokse ja löi tätä tapaapäin päähän. Karjalainen jäi tilanteen jälkeen makaamaan maahan, kun muut pelaajat ryntäsivät nopeasti tilanteeseen.

Herculeksen pelaajat riensivät nopeasti tilanteeseen ja rupesivat tönimään Senghorea. Tilanne oli riistäytä nopeasti käsistä, mutta erotuomarikolmikko sai tilanteen kuitenkin rauhoitettua lopulta.

Tilanteesta lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa video, jonka näet täältä

Koko ottelu oli ehdottomasti tunteikas, mutta erityisesti ottelun viimeisellä kymmenellä minuutilla tunteet kuumenivat toden teolla. Oululainen Hercules teki ottelun lopussa kaksi maalia päästen maalin päähän SJK Akatemiasta. Molempien maalien jälkeen nähtiin pieniä torikokoontumisia ja varoituksia jaettiin molempien joukkueiden pelaajille.

Ottelun lisäajalla nähtiin vielä suora punainen, kun Oskari Haanpää potkaisi SJK Akatemian Valentín Gascia sääreen.

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi tuomisti Senghoren toiminnan jyrkästi. Muun muassa Ilta-Sanomat julkaisi Sarajärven kommentin asiasta. ”Ei se ole ikinä hyväksyttävää, eikä kuulu jalkapallokentälle missään nimessä.”

Sarajärvi kertoi myös, että seura on aloittanut tapauksen selvittämisen sisäisesti. Senghore oli selitellyt tekoaan ja kertonut joutuneensa rasistisen huutelun kohteeksi.

Palloliiton kilpailutoiminnan johtaja Pekka Soini vahvisti Ilta-Sanomille, että Palloliitto on ottanut tapauksen kurinpitokäsittelyyn. Palloliitto selvittää myös Herculeksen pelaajan mahdollista rasistista kielenkäyttöä.

Herculeksen päävalmentaja Mikko Isokankaan mukaan rasistisia kommentteja ei joukkueen pelaajilta ole kuultu. ”Minun tietojeni mukaan pelaajamme eivät ole käyttäneet rasistista kieltä. Meidän arvomme, kuten eivät varmasti kenenkään muunkaan, eivät tue sellaisia asioita.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat