Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern Münchenin uusi aikakausi alkaa manageri Julian Nagelsmannin johdolla

Julian Nagelsmann
AOP

Viimeiseltä vuosikymmeneltä Bayern Münchenillä on kerättynä yhdeksän peräkkäistä Bundesliigamestaruutta, viisi Saksan cupin mestaruutta sekä kaksi Mestarien liiga pokaalia. Mutta se ei vielä seuralle riitä, vaan lisää lähdetään hakemaan.

Bayernin toimitusjohtaja Oliver Kahn sekä urheilullinen johtaja Hasan Salihamidžić kertoivat keskiviikkona lehdistötilaisuudessa haluavansa aloittaa seurassa “uuden aikakauden” ja esittelivät samalla seuran uuden valmentajan Julian Nagelsmannin.

Odotukset eivät Kahnin mukaan Bayernissa ole millään tasolla matalalla. Seuralla on kuitenkin kova luotto uuteen manageriinsa. Seura on seurannut Nagelsmannin otteita jo Hoffenheimin sekä RB Leipzigin ajoilta ja seura uskookin, että Nagelsmannilla on kyky nostaa joukkue seuraavalle tasolle.

Myös Nagelsmann itse tietää odotusten olevan korkealla – häneltä odotetaan ehdottomasti 10. peräkkäistä bundeliigamestaruutta heti ensimmäisellä kaudellaan. Muun muassa GulfToday julkaisi saksalaisvalmentajan kommentit keskiviikon lehdistötilaisuudesta: ”Bayern on Saksan suurin seura ja olen aina unelmoinut täällä valmentamisesta.”

Saksalaisella on edessään joukkueen puolustuksen uudellen järjestäminen. Leipzigistä Bayerniin siirtyi myös ranskalaispakki Dayot Upamecano, jolle löytyy varmasti rooli joukkueen puolustuksesta. Seura nimittäin menetti puolustuksestaan menneen kauden päätteeksi David Alaban sekä Jerome Boatengin.

Joukkueen kapteenina jatkaa tulevallakin kaudella Manuel Neuer, joka on seuran mukaan tehnyt “loistavaa työtä” roolissa.

Hyökkäyspäässä Nagelsmann haluaa antaa vielä mahdollisuuden kritisoidulle Leroy Sanelle. Saksalainen laituri ei vielä ole seurassa päässyt täysin vauhtiin, mutta Nagelsmann haluaa kentälle lisää Sanen kaltaista yksi-vastaan-yksi osaamista.

”Hänellä on taitoa ja nopeutta ja hän on yksi parhaista pelaajista yksi-vastaan-yksi tilantanteissa. Tarvitsemme kentällä lisää hänen kaltaista osaamistaan, sillä vastustajamme tulevat usein pelaamaan syvällä omassa päässään, jolloin tiloja ei paljoa löydy.”

Nagelsmann ja Bayen München pääsevät tositoimiin elokuun 13. päivä, kun Bundesliiga polkaistaan käyntiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga