Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Erling Braut Hålandin jalkapallokeräilykortista maksettiin maailmanennätyssumma

Erling Haaland
AOP

Norjan nuori superhyökkääjä Erling Braut Håland niittää hurjaa tulosta jalkapalloviheriöillä Borussia Dortmundin ja Saksan maajoukkueen paidoissa. Nyt mies teki historiaa, kun häntä esittävä jalkapallokeräilykortti myytiin maailmanennätyshintaan.

Yhdysvaltalaisen Golden Auctionsin huutokauppaama harvinainen Erling Braut Hålandin jalkapallokeräilykortti myytiin kesäkuussa maailmanennätyshintaan, kun se myytiin 442 800 dollarin hintaan. Kortin harvinaisuutta nostaa se, että se on Topps Company Inc. -keräilykorttiyhtiön valmistama ainutlaatuinen superfraktorikortti, joka merkitsee norjalaisen ensimmäistä kautta Borussia Dortmundissa Bundesligassa.

New Jerseyn Runnemedessä toimivan Golden Auctionsin perustaja Ken Goldin kommentoi huutokauppaa The Athleticille.

– Ihmiset pitävät Hålandia jalkapallon tulevaisuutena. Se, mikä tekee kortista historiallisesti arvokkaan, on se, että se on ensimmäinen, eli tulokaskortti. Ihmiset keräävät kortteja, koska he nauttivat siitä, mutta he ajattelevat ja toivovat, että kokoelman arvo nousee ja että jonain päivänä he ansaitsevat voittoa, Goldin maalaili.

Myös keräilijä Mitch Moth kommentoi huutokauppaa The Athleticille. Moth seurasi sen kehittymistä tarkkaan. Mothin mukaan Haalandin huutokauppa on hullu ja seurausta 18 kuukauden jaksosta, jonka aikana toimiala on kasvanut voimakkaasti pandemian myötä.

– Ihmisillä on ollut enemmän aikaa käsissään. Joillakin ihmisillä, jos he eivät ole matkustaneet töihin tai käyneet ulkona, on ollut enemmän rahaa, Moth totesi.

Lähde: The Athletic

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga