Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Neymar tuohtui Gabriel Jesuksen pelikiellosta – Cityn pelaaja missaa Copa American finaalin

Neymar
AOP

Brasilian tähtipelaaja Neymar Jr. ei ollut tyytyväinen joukkuetoverinsa Gabriel Jesuksen saatua kahden ottelun pelikiellon Copa American välieräottelussa Kolumbiaa vastaan. Jesuksen vaarallinen pelaaminen aiheutti miehelle punaisen kortin, hänen potkaistuaan tahattomasti Chilen Eugenio Menaa kasvoihin. Jesus joutuu sivuun finaalista, jossa Brasilia saa vastaansa Lionel Messin tähdittämän Argentiinan.

Neymar kommentoi tapausta sarkastiseen sävyyn, kritisoiden voimakkaasti Etelä-Amerikan jalkapalloliittoa CONMEBOLIA: “On erittäin surullista, että tämänlaiset päätökset ovat näiden ihmisten käsissä,” sanoi Paris Saint-Germainin hyökkääjä. “He analysoivat pelitilanteen todella kauniisti. Meidän kaikkien on onniteltava heitä,” hän lisäsi.

Myös Gabriel Jesus itse oli järkyttynyt tuomiosta, ja purki turhautumistaan Instagram tilillään seuraavasti: “Kahden ottelun pelikielto, ilman minkäänlaista käsittelyä. Onneksi olkoon CONMEBOL. Ette tainneet nähdä oikein mitä tilanteessa tapahtui.” Brasilian jalkapalloliitto lätkäisi Jesukselle pelikiellon lisäksi vielä 5000 dollarin sakon tapauksesta.

Ulosajoon johtanut tilanne ei ollut yksinkertainen, ja sitä on vaikea arvioida. Gabriel Jesus ei missään nimessä ole likainen pelaaja, joka tahtoisi satuttaa vastustajaa tarkoituksella. Hänen katseensa oli naulittuna selän takaa tulleeseen korkeaan palloon, jota hän yritti ottaa kauniisti haltuun ilmasta. Samaan palloon tullut Chilen Mena tuli kuitenkin tilanteeseen hieman Jesusta nopeammin ja puski pallon väljemmille vesille. Jesuksen jalka oli tässä vaiheessa jo korkealla, katse pallossa, eikä hän ehtinyt missään vaiheessa havaita tilanteeseen tullutta Menaa. Heti osuman jälkeen ja Menan pudottua nurmelle, Jesus ymmärsi pelanneensa vaarallisesti ja pyysi välittömästi anteeksi kovan iskun saaneelta Chilen pelaajalta. Miehet halasivat ja Gabriel Jesus poistui kentältä turhia mukisematta.

Tilanne oli todella epäonninen molempien kannalta, mutta tärkeintä oli, että Eugenio Mena oli kasvoihin tulleen osuman jälkeen kunnossa. Sakot eivät varmasti tunnu Manchester Cityn taiturin lompakossa, mutta kahden ottelun pelikielto ja finaalista ulos jääminen on ymmärrettävästi kova pettymys koko Brasilian joukkueelle.

Lähde: https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/neymar-launches-bizarre-outburst-reaction-20997524

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut