Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Sponsorit jättävät rasismikohun keskellä rypevän Antoine Griezmannin

Antoine Griezmann
AOP

Ranskan ja Barcelonan tähdet Antoine Griezmann sekä Ousmane Dembele ovat joutuneet tällä viikolla kovaan pyöritykseen rasismikohun vuoksi. Nettiin vuosi viime viikonloppuna vanha video, jossa Griezmann ja Dembele muun muassa pilkkasivat Japanilaisen hotellin työntekijöiden ulkonäköä.

Molemmat pelaajat ovat videota sekä sanomisiaan pyytäneet anteeksi, mutta fanit tai sponsorit eivät ole anteeksipyynnöistä täysin vakuuttuneita.

Barcelonan pääsponsori Rakuten on pyytänyt seuralta selvitystä asiaan. Japanilainen nettikauppa on sponsoroinut Barcelonaa vuodesta 2016 asti ja vastusti videolla nähtyä syrintää vahvasti.

Yrityksen toimitusjohtaja Hiroshi Mikitani twiittasi aiheesta tiistaina. ”Seuran sponsorina ja kiertueen järjestäjänä, olen erittäin pahoillani siitä, että FC Barcelonan pelaajat tekivät syrjiviä kommentteja. Koska Rakuten tukee seuran filosofiaa, ei kyseisiä lausuntoja voida missään nimessä hyväksyä ja niitä vastustetaan virallisesti”

Griezmannin on kerrottu soittaneen henkilökohtaisesti Mikitanille ja pyytäneen kommenttejaan tältä anteeksi. Ranskalainen kertoi twitterissä aiemmin tällä viikolla vastustaneensa aina syrijintää ja pyysi tapahtunutta anteeksi.

Myös japanilainen pelitalo Konami on purkanut Griezmannin kanssa noin kuukausi sitten solmitun sponsorisopimuksen kohun takia. Yritys on myös pyytänyt Barcelonalta selvitystä asiaan.

Griezmannin oli määrä toimia Konamin brändi-lähettiläänä ja mainostaa muun muassa pian julkaistavaa Pro Evolution Soccer-peliä sekä Yu-Gi-Oh!-korttipelisarjaa. Konami julkaisi asiasta tiedotteen sivuillaan.

”Ilmoitimme yhteistyösopimuksen Antoine Griezmannin kanssa, mutta viime aikaisten tapahtumien vuoksi, olemme päättäneet perua tuon sopimuksen. Syrjintä missään muodossa ei ole hyväksyttävää missään urheilulajissa.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut