Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Neymar varoittaa Messiä ennen Copan finaalia – Ystävyys katkolla finaalin aikana

Neymar ja Messi kohtaavat Copa American finaalissa
AOP

Brasilia ja Argentiina kohtaavat toisensa tulikuumassa Copa American finaalissa. Ottelu pelataan Suomen aikaan sunnuntaiaamuna, legendaarisella Maracanãn stadionilla, Rio de Janeirossa. Ottelu on myös kahden suuren tähtipelaajan kohtaaminen, kun Barcelonassa neljä vuotta yhdessä pelanneet Brasilian Neymar ja Argentiinan Lionel Messi ottavat mittaa toisistaan.

Neymarin mukaan kaksikon ystävyys laitetaan sivuun finaalin ajaksi, panosten ollessa kovat. “Kuten olen aina sanonut, Messi on paras pelaaja, jonka olen nähnyt, ja hyvä ystäväni, mutta nyt, kun olemme finaalissa, olemme kilpakumppaneita. Haluan todella paljon voittaa Copa American joka olisi minulle henkilökohtaisesti ensimmäinen,” hän totesi. “Messi on jo useamman vuoden ajan koettanut voittaa maajoukkueen kanssa jotain merkittävää, ja aina, kun vastassa ei ole ollut Brasilia, olen kannustanut häntä. Välillämme vallitsee syvä kunnioitus, mutta finaalin aikana emme ole ystävia. Vain toinen voi voittaa.”

Neymar on oikessa siinä, että vaikka Messi on voittanut Barcelonan paidassa kaiken mahdollisen, Argentiinan paidassa tulokset eivät ole olleet toivotunlaisia. Lähelle La Albiceleste on Messin aikana päässyt, mutta jokaisella kerralla tuloksena on ollut tappio, ja syntipukin rooli on langennut poikkeuksetta Kirpun harteille. Argentiina hävisi Chilelle vuosien 2015 ja 2016 Copa America finaalit, ja Saksalle vuoden 2014 MM-finaalin. Jalkapallo on kokenut evoluution, sekä muuttunut rutkasti Diego Maradonan ajoista, mutta silti heitä kahta vertaillaan edelleen ja heidän paremmuudestaan väitellään säännöllisesti. Se kertoo paljon Argentiinan kymppipaidan asemasta jalkapallohullussa maassa.

Messi on monta kertaa kantanut Argentiinaa reppuselässään, ja ratkonut yksin pelejä. Silti on täysin kohtuutonta odottaa, että kukaan pystyisi siihen ottelusta toiseen. Tulemme ennen kaikkea näkemään kahden loistavan, huippuyksilöitä täynnä olevien joukkueiden kohtaamisen, mutta isoin huomio tulee kohdistumaan juuri Messin ja Neymarin edesottamuksiin. Molemmilla on valtava vaikutus joukkeidensa peliin, ja se kumpi on paremmalla pelipäällä, luultavasti määrittää mestaruuden.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut