Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Odotus on ohi! – Lionel Messi pääsi vihdoin nostamaan kansainvälistä mestaruuspokaalia

Copa America mestaruus
AOP

Joko Lionel Messi voidaan julistaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi? Väittelyä maailman parhaan tittelistä on käyty niin kauan kuin jalkapalloa on pelattu ja erityisesti viimeisen vuosikymmenen aikana Christiano Ronaldo ja Messi ovat tittelistä vääntäneet.

Messi sai kuitenkin viikonloppuna ansioluetteloonsa suuren lisän, kun Argentiina onnistui voittamaan Copa America mestaruuden. Mestaruus on Messille Argentiinan paidassa ensimmäinen arvokisamestaruus ja sitä mies onkin odottanut pitkään.

Tiukan kamppailun päätteeksi Argentiina voitti finaalissa isäntämaa Brasilian, Angel Di Marian maalilla 1-0 ja pääsi nostamaan kauan odotettua mestaruuspokaalia.

Lionel Messi juhlii mestaruutta

Lionel Messi ja Argentiina juhlivat kauan odotettua Copa America mestaruutta kuva: AOP

Hopeasijoja Copa America turnauksesta Argentiinalla on 2000-luvulta neljä ja viimeisin voitto turnauksessa on 28 vuoden päästä vuodelta 1993. Messi on Argentiinan kanssa joutunut pettymään kansainvälisen turnauksen finaalissa neljä kertaa aiemmin ja nyt viimein onnistui viidennellä yrityksellään joukkueen johdattamaan mestaruuteen.

Messi pelasi upean turnauksen, joka jää varmasti historiankirjoihin – Copa America mestaruus, parhaan pelaajan palkinto, maalikuninkuus, neljä maalia ja viisi maalisyöttöä sekä täydet peliminuutit turnauksessa. Voidaanko siis nyt jo viimein todeta, että väittely maailman parhaasta pelaajasta on ohi?

Samaan aikaan Euroopassa Ronaldo ei pystynyt EM-kisoissa johdattamaan Portugalia 16 parhaan kierrokselta jatkoon, mutta portugalilainen taistelee edelleen turnauksen maalikuninkuudesta.

Mestaruustitteli on Argentiinalle Copa America turnauksen 15, mutta Messin uran vasta ensimmäinen. Turnauksessa vastassa ollut Brasilian supertähti Neymar Jr joutui puolestaan pettymään kansainvälisen turnauksen finaalissa. Entiset joukkuekaverit Messi ja Neymar jättivät kaveruuden kentän ulkopuolelle, kun taistelu mestaruudesta kävi kuumana. Neymar kävi kuitenkin välittömästi ottelun päätyttyä onnittelemassa Messiä mestaruudesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut