Seuraa meitä:

La Liga

Argentiinan Copa America mestarijoukkueen keskikenttäpelaaja Atletico Madridiin

Rodrigo De Paul Atletico Madridiin
AOP

Argentiinan Copa America – turnauksen voittajajoukkueessa sekä Udinesessa pelannut Rodrigo De Paul siirtyy La Liigan hallitsevaan mestariin Atletico Madridiin. Copa American finaaliottelussa voittomaalin syöttänyt De Paul, on pelannut viimeiset vuodet Udinesessa Serie A:ssa ja ollut yksi sarjan parhaita keskikenttäpelaajia.

Nyt julkaistu sopimus on Atleticon tiedotteen mukaan viisivuotinen, kesään 2026 saakka. Tarkkaa siirtosummaa ei ole julkistettu, mutta espanjalaismediassa siirtosummaksi on kerrottu noin 35 miljoonaa euroa. De Paul on pelannut aiemminkin Espanjassa. Hän edusti vuodet 2014-2016 Valenciaa ennen siirtoaan Udineseen. Eurooppaan De Paul tuli Argentiinan liigan suurjoukkue Racing clubista.

De Paul on tunnettu loistava kahden suunnan pelaajana. Hyökkäyssuuntaan De Paul on Italiassa loistanut, kuten 33 maalia Serie A:ssa viiden kauden aikana osoittavat.

– Olen hyvin onnellinen liittyessäni La Ligan mestarijoukkueeseen ja tiedän millainen vastuu minulle on luvassa. Tämä on loistava askel urallani, De Paul sanoi Atleticon tiedotteessa.

Samalla Atletico julkisti manageri Diego Simeonen jatkosopimukseen kesään 2024 saakka. Argentiinalainen on valmentanut Atleticoa vuodesta 2011 saakka.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga