Seuraa meitä:

La Liga

Real Madrid pomo haukkuu julkisuuteen vuotaneella nauhoitteella seuran tähtiä – ”Hän on imbesilli”

Florentino Peres ja Cristiano Ronaldo
AOP

Real Madridin presidentti Florentino Pérezistä on vuotanut julkisuuteen nauhoite, jossa espanjalaispomo haukkuu seuran toimijoita sekä pelaajia. Nauhoite on mitä ilmeisemmin vuodelta 2012 ja siinä Pérezin kohteeksi joutuivat erityisesti entinen Real Madrid tähti Cristiano Ronaldo sekä joukkueen entinen valmentaja José Mourinho.

Vain hetkeä aiemmin julkisuuteen oli vuotanut nauhoite vuodelta 2006, jossa Real Madrid pomo haukkui seuran entisiä pelaajia Iker Casillasia sekä Raúl Gonzálezia. Tässä nauhoituksessa Pérez kutsui ESPN:n mukaan kaksikkoa seuran historian ”suurimmiksi huijareiksi”. Pérez totesi myös, ettei kumpaankaan pelaajista voisi luottaa.

“Casillas ei ole Real Madridin standarien tasoinen maalivahti, mitä muuta voin sanoa? Hän on suurin epäonnistumisemme. Ongelma on, että ihmiset rakastavat häntä, ihailevat häntä ja puolustavat häntä.”

Ronaldoa Pérez kutsui viimeisimmällä nauhoituksella muun muassa ”imbesilliksi” ja Mourinhoa ”epätavalliseksi”. Molemmilla portugalilaisilla on myös Pérezin mukaan ”liian suuri ego”.

”Hän on sekaisin. Tämä kaveri on imbesilli, hän on sairas. Onko hän sinun mielestäsi normaali. Hän ei ole, muuten hän ei tekisi asioita joita hän tekee. ”

”Hänen viimeisin typerä temppunsa, kaikki ympäri maailmaa näkivät sen”, Pérezin kuullaan nauhoituksella sanovan. Varmaa ei ole mistä ”tempauksesta” espanjalaispomo puhuu, mutta selvää on, ettei hän Ronaldon toimintaan ole tyytyväinen.

Nauhoitteella Pérez hyökkää myös Jorge Mendesiä kohtaan – Mendes edustaa sekä Ronaldoa että Mourinhoa. ” Jorge Mendesillä ei ole mitään kontrollia Ronaldoon ja Mourinhon kanssa on sama juttu – ei yhtään.”

”Edes haastatteluissa he eivät kuuntele häntä. Näillä kahdella on valtavan suuret egot. He ovat molemmat hemmoteltuja.”

Pérez puolustautui Real Madridin julkaisemassa tiedotteessa ja sanoi nauhoitusten olevan otettu irralleen asianyhteydestä.

Nauhoitukset on Pérezin mukaan nauhoittanut luvattomasti journalisti Jose Antonio Abellan, joka on myös yrittänyt nauhoituksia myydä. Pérez uskoo nauhoitusten vuotamisen olevan yhteydessä hänen osuuteensa Euroopan Superliigan järjestämisessä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga