Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jesse Lingard valmis taistelemaan paikasta Manchester Unitedissa

Jesse Lingard
AOP

Jesse Lingard on valmis taistelemaan paikastaan Manchester Unitedin miehistössä. West Hamissa viime kauden lainalla viettänyt mies löysi kadoksissa olleen vireensä ja on nyt valmis palaamaan punaisten joukkoon uudestisyntyneenä.

Manchester United julkaisi kotisivuillaan artikkelin, jossa manageri Ole Gunnar Solskjaer kertoi toivovansa näkevänsä ensi kaudella enemmän ”todellista” Lingardia. West Hamissa viime kauden lopun lainalla viettänyt Lingard pelasi Hammers-paidassa hienot 16 ottelua – maaleja englantilainen iski 9 ja maalisyöttöjä antoi 5.

”Jesse on tullut takaisin. Hän on ollut valoisa ja haluaa taistella paikastaan joukkueessa”, Solskjaer sanoi lehdistötilaisuudessa Unitedin pelaaman harjoitusottelun jälkeen. United pelasi Valioliigakauteen valmistavan harjoitusottelun sunnuntaina Derby Countya vastaan. United voitti ottelun 2-1 ja miehistöön palannut Lingardinkin pääsi ottelussa kolistelemaan maalirimoja.

Solskjaer jatkoi Lingardin ylistystä. ”Ei ole mitään parempaa kuin pelaaja, joka on valmis taistelemaan paikastaan. Tietysti hänen esityksensä viime kauden lopussa olivat myös loistavia – se oli todellista Jesseä.”

Lingard on ehdottomasti tehnyt viime kauden lopulla ja nyt kesän aikana kovasti töitä ansaitakseen paikkansa Solskjaerin aloituskokoonpanossa. Solskjaer myönsikin, että Unitedin pelistä uupui hetkittäin vaihtoehtoja viime kaudella ja Lingard voisi olla oikea pelaaja niitä tuomaan peliin.

Lingard jatkaa avauskokoonpanopaikan metsästystä, kun United suuntaa harjoitusleirille. Se kohtaa seuraavassa harjoitusottelussaan ensi viikonloppuna Queen’s Park Rangersin. Varmaa ei vielä ole, nähdäänkö Lingard United-paidassa siirtoikkunan sulkeuduttua, mutta sitä kohti mies työskentelee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga