Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-kapteeni Jordan Hendersonin sopimusneuvottelut junnaavat paikallaan – onko ainoa tie ulos seurasta?

Jordan Henderson
AOP

Liverpool-kapteeni Jordan Hendersonin epävarma sopimustilanne on herättänyt epäilyt miehen lähdöstä Anfieldilta. 31-vuotiaan Hendersonin sopimus Liverpoolissa kestää kesään 2023 asti, mutta sopimuksen jatkoneuvottelut ovat parhaillaan käynnissä.

Henderson saapui Liverpooliin kymmenen vuotta sitten Sunderlandista noin 23 miljoonan euron sirrtosummalla. Mies on toiminut joukkueen kapteenina vuodesta 2015 lähtien ja Liverpool on muun muassa Daily Mailin lähteiden mukaan halukas solmimaan kapteeninsa kanssa pitkän jatkosopimuksen.

Mahdollinen jatkosopimus pitäisi Hendersonin mahdollisesti koko tämän loppu-uran Anfieldilla. Sopimusneuvotteluja on huhujen mukaan käyty kulissien takana jo viikkoja, mutta sopimuksen synty ei ole vielä kovinkaan lähellä.

Kumpikaan osapuoli ei ole neuvotteluista vielä toivomaansa saanut, joten keskustelut osapuolten välillä jatkunevat vielä. Molemmat osapuolet haluavat kuitenkin välttää Gini Wijnaldumin tilanteen toistumisen – Hollantilainen ei pitkien sopimusneuvottelujen päätteeksi päässyt seuran kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksensa jatkosta ja matkasi näin ilmaisena agenttina Paris Saint-Germainiin.

Mikäli Liverpool ei Hendersonin kanssa pääse yhteisymmärrykseen, voisi seura olla kapteeninsa halukas myymään. Tänä kesänä miestä tuskin myyntiin kuitenkaan laitetaan, sillä se jättäisi Liverpoolille vain muutaman viikon aikaa korvaajan metsästämiseen.

Jalkapallosivusto FourFourTwo raportoi, että PSG manageri Mauricio Pochettino olisi iskenyt silmänsä liverpoolkapteeniin ja seuraa miehen sopimustilannetta tarkasti. Henderson on edelleen myös entisen liverpoolhyökkääjä Luis Suarezin kanssa hyvissä väleissä, jonka vuoksi Liverpoollegendan mahdollista siirto Atletico Madridiin on myös pyöritelty spekulaatioissa.

Hendersonin lähtö Liverpoolista olisi varmasti monille faneille pettymys ja joukkueelle iso kolaus. Henderson on kuitenkin aiemminkin osoittanut halunsa taistella paikastaan Liverpoolissa, kun miehen lähtö vuonna 2012 kävi lähellä. Mies itse ei ole vielä sopimustilannettaan kommentoinut, mutta yleisen ymmärryksen mukaan englantilainen olisi halukas Liverpoolissa jatkamaan.

Liverpool käy parhaillaan neuvotteluja jatkosopimuksista myös muun muassa Alisson Beckerin, Fabinhon, Virgil Van Dijkin, Mohamed Salahin sekä Sadio Manen kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga