Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Ryan Giggsin ahdinko syvenee: Joutuu vastaamaan vakaviin syytöksiin – Entisen kumppanin kertomuksessa kylmääviä yksityiskohtia

Ryan Giggs on vakavien syytösten kohteena.
AOP

Manchester Unitedin pelaajalegenda Ryan Giggs on vakavien syytösten kohteena, kun hän on oikeudessa esitettyjen väitteiden mukaan käyttäytynyt väkivaltaisesti ex-tyttöystäväänsä, Kate Grevilleä kohtaan. Giggsin väitetään mm. potkineen Grevilleä selkään, sekä heittäneen tämän alasti ulos hotellihuoneesta.

Manchesterissa järjestetyssä kuulemistilausuudessa käsiteltiin yksityiskohtaisia väitteitä Giggsin manipuloivasta ja väkivaltaisesta käyttäymisestä Grevilleä kohtaan, yli kolmen vuoden suhteen aikana.

Giggs oli tänään paikalla istunnossa, jossa syyttäjä Tim Evans lausui syytteen yksityiskohdat. Giggsin kerrotaan puskeneen päällään Grevilleä, uhanneen paljastaa heidän seksisuhteensa Grevillen pomolle ja hyökänneen myös ex-tyttöystävänsä siskon kimppuun. Hän on myös väitetysti heittänyt Grevillen tavaroita ulos asunnosta, tämän saatua tietää Giggsin pettäneen häntä.

Grevillen yrittäessä päästä ex-miehestään eroon, Giggsin väitetään myös ilmaantuneen jatkuvasti pyytämättä entisen kumppaninsa työpaikalle, kuntosalille ja kotiin, sekä lähetelleen naisen ystäville häiritseviä viestejä. Giggs kiistää kaikki syytteet ja puhui istunnossa pelkästään syyttömyytensä puolesta.

Miehen puolustusasianajaja, Lisa Roberts kommentoi tilannetta seuraavasti:’’Nämä ovat erittäin vakavia syytöksiä, joista jokainen kyseenalaistetaan.’’

Kun syytteet Giggsiä vastaan nostettiin alunperin huhtikuussa, mies julkaisi lausunnon, jossa hän vakuutteli syyttömyyttään:’’Ymmärrän näiden syytösten vakavuuden ja minulla on täysi kunnioitus asianmukaista oikeusprosessia kohtaan. Tulen vetoamaan syyttömyyteeni näitä esitetettäviä väitteitä kohtaan, sekä odotan mahdollisuutta puhdistaa nimeni.’’

Giggs toimi Walesin maajoukkueen valmentajana vuodesta 2018 aina viime vuoden marraskuulle asti, jolloin mies pidätettiin kotiväkivallasta epäiltynä. Hänet vapautettiin takuita vastaan, mutta tapauksen seurauksena hän menetti työnsä, eikä näin ollen enää ollut joukkueen mukana kesän EM-kisoissa.

Oikeudessa miestä kuullaan seuraavan kerran lokakuussa, ja siihen asti hän on yhteydenpitokiellossa ex-tyttöystäväänsä ja tämän siskoa kohtaan. Giggsin nimi ei ole ensimmäistä kertaa julkisuudessa pelikenttien ulkopuolisiin asioihin liittyen, kun hänellä on aiemmin myös uutisoitu olleen kahdeksan vuoden salasuhde veljensä vaimon kanssa.

Lähteet: JOE, news.com.au

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized