Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

HJK:n ensimmäinen Eurooppaliiga- vastus selvillä

HJK:n ottelut jatkuvat Eurooppaliigan karsinnoissa
AOP

Eilen Mestareiden liigan karsinnoissa tippunut HJK jatkaa europelikauttaan Eurooppa-liigan karsinnoissa. HJK aloittaa elokuun alussa karsinnat azerbaidzhanilaisjoukkue Neftcia vastaan. Bakulainen joukkue tippui keskiviikon toisessa osa-ottelussa Mestarien liigan karsinnoissa kreikkalaiselle Olympiakosille. Olympiakos vei otteluparin nimiinsä lukemin 0-2.

Ottelun ainoa maali nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Olympiakosin keskikenttäpelaaja Giorgos Masouras onnistui 15. peliminuutilla. Edellisen kohtaamisen kotikentällään samoin lukemin voittanut kreikkalaisjoukkue jatkaa siis matkaansa Mestarien liigan seuraavalle kierrokselle.

HJK hävisi oman otteluparinsa ruotsalaista Malmötä vastaan yhteismaalin 3-4. Eilinen ottelu päättyi lukemiin 2-2 HJK:n hivenen hallitessa ottelua. Malmö onnistui kuitenkin tekemään tarvittavat maalit ja avauspelin 2-1 voitto kotikentällä tarkoitti suomalaisseuralle tappiota. Seuraavassa otteluparissa Malmö tulee kohtamaan skotlantilaisen Rangersin, jota edustaa muun muassa Suomen jalkapallomaajoukkueen tähti Glen Kamara.

HJK:n europelikausi jatkuu 3. elokuuta vierasottelulla Neftcia vastaan. Kotiottelu Helsingissä on vuorossa viikon reilun viikon myöhemmin 12. elokuuta. HJK on nyt kahden otteluparin päässä Eurooppa-liigan lohkovaiheesta. Jos HJK häviää otteluparin Neftcia vastaan jatkuu HJK europelit vielä uuden Konferenssiliigan play-off kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized