Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Kerran rakastettu Gareth Bale palaa Madridiin – Peliaikaa tiedossa Zidanen lähdön jälkeen

Gareth Bale
AOP

Gareth Balen ammattilaisura on risteyksessä. Walesilainen taituri nousi nuorella iällä huipulle Tottenhamin riveissä, josta hänet myytiin valtavalla siirtosummalla Real Madridiin kesällä 2013. Bale muodosti Madridissa yhden koko Euroopan pelätyimmistä hyökkäyskolmikoista Karim Benzeman ja Christiano Ronaldon kanssa ja heidän johdollaan Los Blancos voitti vuosien 2014-2018 välillä viidesti Mestarien liigan.

Hänen nopeutensa, luovuutensa ja kauniiden maaliensa ansiosta, hänestä tuli yksi koko Real Madrid kannattajien rakastetuimmista pelaajista. Viimeisinä vuosina Balen asema Madridissa on kuitenkin muuttunut merkittävästi, eikä vähiten päävalmentaja Zinedine Zidanen kanssa syntyneen välirikon takia. Paikkaa avauskokoonpanossa ei enää löytynyt ja vaihtopenkki tuli walesilaiselle erittäin tutuksi.

Kaudeksi 2020-2021, mies lähetettiin lainalle Tottenhamiin ja moni uskoi varmasti Balen uran Madridissa päättyneen. Palattuaan sateisille saarille, miehen otteissa näkyi ymmärrettävästi pelaamattomuus, mutta hän paransi otteitaan kauden edetessä, ja oli yksi koko joukkueen parhaista pelaajista.

Vaikka kausi Lontoossa päättyi pettymykseen, Tottenhamin jäätyä Valioliigan seitsemännelle sijalle, henkilökohtaisella tasolla tapahtuneet onnistumiset varmasti ruokkivat Balen kolhiintunutta itsetuntoa. Mies näytti ajoittain samalta pelaajalta, joka sai otteillaan Tottenhamin ja Real Madridin kannattajat huutamaan kuorossa hänen nimeään.

Varmasti moni Hotspur fani olisi toivonut Balen jäävän Lontooseen pysyvästi, mutta miehen ura jatkuu kuitenkin ensi kaudella Madridin auringossa. Los Blancos on kärsinyt hyökkäyspään ongelmista Ronaldon lähdön jälkeen, eikä tasoaan nostanut Benzema ole saanut riittävästi taustatukea. Ranskalainen iski viime kaudella kaikissa kilpailuissa yhteenlaskettuna 30 maalia, mutta jäi liian yksin maalintekovastuun kanssa.

Joukkueen materiaali on paperilla Euroopan terävintä kärkeä, mutta jos useampi joukkueen avainpelaajista alisuorittaa, on turha unelmoida pokaaleista. Zidanen lähdettyä viime kauden päätteeksi, Carlo Ancelotti on ottanut vastuun ja Bale saanee uuden tilaisuuden osoittaa kuuluvansa huipulle, sekä huudattaa fanaattisia Madrid faneja yksilösuorituksillaan. Nyt siihen siunaantuu viimeinen tilaisuus.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga