Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin kapteeni tekemässä paluun lähes vuoden tauolta – ”Siinä on mahdollisuus…”

Tätä näkyä Liverpool fanit eivät halua nähdä uudelleen
AOP

Liverpoolin ja Hollannin jalkapallomaajoukkueen pelaaja Virgil Van Dijk on lähellä paluuta pelikentille, Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp paljastaa seuran kotisivuilla. Puolustaja on hyvin lähellä tehdä paluun torstain harjoitusottelussa Bundesliigassa pelaavaa Hertha Berliniä vastaan. Van Dijk loukkaantui pahannäköisesti noin yhdeksän kuukautta sitten Evertonin ja Liverpoolin välisessä Valioliigakamppailussa, kun Evertonin ja Englannin maajoukkueen maalivahti Jordan Pickford tuli holtittomasti vastaan Van Dijkia ja hollantilainen väänsi polvensa todella pahoin.

– Minä toivon mutten ole varma. Siinä on mahdollisuus, että Virgil voisi pelata muutaman minuutin, Klopp sanoi liverpoolfc.comin mukaan.

– Hän näyttää todella hyvältä harjoituksissa ja voisimme ehkä tuoda hänet sisään, mutta joudumme käymään vielä viimeiset keskustelut siitä.

Myös toinen Liverpoolin luottotoppareista on tulossa takaisin lähes yhtä pitkän tauon jälkeen, kun englantilainen Joe Gomez on myös palaamassa kentille harjoitusottelussa Athletic Bilbaota vastaan 8. elokuuta.

– Joey (Gomez) on hyvin lähellä. Heillä ei ole mitään kisaa kumpi palaa aiemmin; heillä on ollut erilaiset vammat ja niin edelleen, mutta lähellä se on, Klopp sanoi Gomezista.

Liverpoolin viime kausi meni pahoin sekaisin viime kauden loukkaantumissumassa. Samoihin aikoihin loukkaantuneiden Van Dijkin ja Gomezin lisäksi lähes jokainen joukkueen puolustaja oli jossain vaiheessa kautta pidempään pois loukkaantumisen takia. Tästä syystä Klopp peluuttikin pitkään keskikentänpohjapelaajana tunnettua Fabinhoa topparin tontilla. Vaikka Fabinho siinäkin roolissa vallan hyvin onnistui, on nyt tulleet uutiset ehdottoman hyviä Liverpoolin tulevan kauden kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga