Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea-legenda John Terry jättää Aston Villan valmennustiimin – ”Olen valmis seuraavaan haasteeseen”

John Terry
AOP

Valioliigaseura Aston Villa tiedotti kotisivuillaan, että Englannin kentiltä tuttu jalkapallolegenda John Terry jättää seuran valmennustiimin.

Terry liittyi Aston Villan miehistöön vuonna 2017 ja kipparoi joukkuetta yhden kauden, ennen siirtymistä valmennustiimin puolelle. Joukkueen valmennustiimissä apuvalmentajana toiminut Terry kuvaili seuran julkaisemassa tiedotteessa päätöstä äärimmäisen vaikeaksi.

”On ollut valtava kunnia ja etuoikeus viettää viimeiset kolme vuotta Aston Villassa. Nyt minusta kuitenkin tuntuu, että on oikea aika tehdä äärimmäisen vaikea päätös ja jatkaa eteenpäin muualle.”

Apuvalmentajan roolissa toiminut Terry on valmis ottamaan valmennusurallaan seuraavan askeleen kohti managerin paikkaa. Ensitöikseen Terry aikoo viettää laatuaikaa perheensä kanssa ja tämän jälkeen ruveta työskentelemään kohti mahdollista managerin pestiä.

Niin Chelsean, Englannin kuin Aston Villankin kapteenina toiminut Terry on tottunut johtamiseen ja tietää millaista sitoutumista johtoasemassa olevalta henkilöltä vaaditaan. Mies kokikin, ettei halua sitoutua uuteen kauteen Villan valmennustiimissä, mikäli ei sitä pysty täysillä loppuun asti vetämään. Miehen toiveena kun on ottaa managerin pesti vastaan, mikäli sellainen mahdollisuus hänelle tarjoutuisi.

”Unelmani on aina ollut toimia managerina ja mikäli sellainen tilaisuus tulisi vastaan, olisin valmis ottamaan uuden haasteen vastaan.”

Terry kiitteli vuolaasti niin Villan valmennustiimiä, omistajia kuin pelaajiakin saamastaan mahdollisuudesta seurassa. ”Olen ikuisesti kiitollinen Dean Smithille mahdollisuudesta saada aloittaa valmennusurani täällä. Olen nauttinut jokaisesta minuutista ja oppinut paljon.”

Aston Villa manageri Smith kertoi olevansa pettynyt, että joukkue menettää Terryn valmennustiimistään, mutta myös kunnioittavan tämän päätöstä.

”Minulla ei ole epäilystäkään, etteikö Terrystä tule maailmanluokan manageria ja toivon hänelle kaikkea hyvää tulevaan.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga