Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalilla onnistunut pre-season – saadaanko viime kauden laina takaisin?

Pierre-Emerick Aubameyang
AOP

Viime kausina pahasti rypenyt Arsenal on hyvin mielenkiintoisessa tilanteessa tulevan kauden alla. Heinäkuun puolivälissä alkanut pre-season kausi on sujunut joukkueelta nousujohteisesti. Ensimmäisessä harjoitusottelussa skotlantilainen Hibernian oli vahvempi numeroin 2-1, mutta Valioliiga kauden lähestyessä Arsenal on saanut peliään paremmin raiteilleen. Kaksi viimeisintä ottelua Millwallia sekä Valioliigaan takaisin noussutta Watfordia vastaan ovat päättyneet 4-1 lontoolaisten voittoon.

Viime kausilla Arsenalin paras suoritus on 2019 vuoden Eurooppa-liigan finaalipaikka, muuten joukkue on pyörinyt Valioliigassa top 4:n ulkopuolella jo pitkään. Peli on ollut pitkään jo elottoman näköistä ja varsinkin hyökkäyskolmanneksella peli on jäänyt usein Pierre-Emerick Aubameyangin varaan. Viime kaudella gabonilainenkaan ei ollut parhaassa iskussa ja Arsenal jäi liigassa vasta kahdeksanneksi.

Kuluvana kesänä Arsenal onkin pyrkinyt tekemään parannuksia keskikentälleen. Seurasta ovat poistuneet tai poistumassa kuluneen vuoden aikana niin seuralegenda Mezut Özil kuin Granit Xhaka ja tilalle on saatu jo hankittua viime talvena Thomas Partey ja tänä kesänä Albert Lokonga. Huhut kuitenkin kertovat, että Arsenal olisi vielä tähtäämässä joko viime kevät kauden lainalla viettäneeseen Martin Ödegaardiin tai Leicesterin James Maddisoniin. Kumpikin siirto on hyvin hankalan takana, mutta raporttien mukaan eivät mahdottomia.

Leicester tahtoo Maddisonista vähintään 70 miljoona, mutta Arsenalilla voisi hyvinkin riittää varat siirron toteuttamiseen. Ödegaardin siirto näyttää todennäköisemmältä vaikka norjalainen palasikin pääseuraansa Real Madridiin lainansa päätteeksi.

Nähtäväksi jää miten Arsenal tulee kehittämään keskikenttäänsä vai tuottavatko hyvät pre-season otteet tunteen jo valmiista joukkueesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga